RAFLAKISA: Missä kaupungin paras hampurilainen
Goodmanin kivijalassa toimivan ravintola Fontanasin myynnistä 80 % tulee hampurilaisista. Yrittäjä Can Mese halusikin julistaa kaupunkiin ?Paras hampurilainen? ?kilpailun.
Can Mese sai kilpailunsa, sillä Reska.fi-verkkolehden Hämeenlinna Paras Ravintola ?äänestyksessä saa vapaasti myös ehdottaa, missä tehdään kaupungin parhaat hampurilaiset.
Vaihtoehtoja riittää, sillä purilaiset nousivat muutama vuosi sitten likimain joka ravintolan listalle. Perinteiset grillithän ja pikaruokaketjut ovat eläneet ?hamppareilla? vuosikymmeniä.
-Kovin hampurilaistrendi oli vuosi sitten, jolloin mekin myimme viikossa jotain 500 hampurilaista. Nyt kilpailu on niin kovaa, että pitää haistella uusia tuulia, Can Mese sanoo.
Fontanasilla on paalupaikka Goodmanista kävelykadulle syöttävän kulkureitin varrella.
Yrittäjä toivoo, että saisi luvat rakentaa pihaan katetun ympärivuotiseen käyttöön kelpuutettavan terassin. Lisätiloja olisi tarjolla myös sisällä.
-Katsotaan nyt. Kebabilana aloitettiin, sitten meistä tuli hampurilaispaikka. Josko vielä bistro?
-Mutta kisataan nyt hampurilaisilla. Voitto tai ei ?hyvä että puhutaan.
Pääset äänestykseen verkkolehden etusivulta: www.reska.fi. tai suoraan linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/RT7LT8Y
Jätä vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.