Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Pyöräilytalvi-viikolla tarjolla valotempaus ja iltapyöräily

img_0839Talvella voi ja kannattaa pyöräillä siinä missä muinakin vuodenaikoina, kannustaa Pyöräliitto. Pyöräliitto haluaakin kannustaa ympärivuotiseen pyöräilyyn huomenna maanantaina käynnistyvällä Pyöräilytalvi-viikolla 7.?13.11.

Hämeenlinnassa pyöräilijät osallistuvat viikkoon tempaisemalla torstaina 10.11. ja perjantaina 11.11. Tapahtumia tukevat pyöräliitto ja Hämeenlinnan kaupunki. Mukana menossa on myös Tawast Cycling Club ry (TCC).

Valottomille pyöräilijöille jaetaan led-lamppuja ja evästä Viipurintien sillalla torstai-iltapäivällä. Tilaisuudessa valojen ja pimeyden kontrastia korostetaan valotanssin avulla. Perjantaina kaikki ovat tervetulleita mukaan tunnelmalliseen iltapyöräilyyn.

Marraskuun valoajelu lähtee 11.11. kello 19 Linnan pyöräverstaan edestä ja kiertää yhdessä rantareitin ympäri. Pyöräilijöiden puolesta Maria Pilvimaa haluaa muistuttaa, että Hämeenlinna on mahdollisuuksien kaupunki pyöräilijöille. Etäisyydet ovat pieniä ja pyörällä pääsee kaupungin läpi sujuvasti.

Maria Pilvimaa on sitä mieltä, että talvi on pyöräilylle yhtä hyvää aikaa kuin kesäkin.

Maria Pilvimaa on sitä mieltä, että talvi on pyöräilylle yhtä hyvää aikaa kuin kesäkin.

? TCC ja Pyöräliitto haluavat kannustaa pyöräilemään ympäri vuoden sekä arjen matkoilla että harrastuksena. Kunto kohenee, mieli virkistyy, rahaa säästyy ja luonto kiittää toteaa TCC:n varapuheenjohtaja ja Pyöräliiton hallituksen jäsen Minna Takala.

Pyöräilytalven alkajaisviikolla 7.11.?11.11. Pyöräliitto järjestää #pyöräilytalvi-kuvakisan Instagramissa ja Twitterissä. Kisaan voi osallistua jakamalla aiheeseen sopivan valokuvan hashtagilla #pyöräilytalvi.

Päivän parhaan kuvan ottaja palkitaan maanantaista torstaihin 50 euron arvoisella Pelagon lahjakortilla. Pääpalkintona kisan parhaan kuvan ottajalle on luvassa Pelagon polkupyörä. Voittajakuvan valitsee raati, jonka päätuomarina toimii Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri. Voittaja julkistetaan Pyöräilytalvi-sivuistolla 11.11. kello 11. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.