Maanantai 06.02.2023
Nimipäivät: Terhi, Teija, Tiia, Tea, Terhikki
Hämeenlinna
Melkein selkeää
-2°C
Tuuli: 3 m/s NW
 

Pullerin padelhallin rakentamisen mahdollistava asemakaavamuutos hyväksyttiin kaupunginhallituksessa

Pullerilla kohtasivat taannoin Linna Rugbyn ja Pori Rugbyn naiset. Padelhallia on suunniteltu takana häämöttävälle nurmikentän tien puoleisen reunan alueelle. Kuva: Reska.fi arkisto / Juha Reinikainen.

Hämeenlinnan kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina asemakaavamuutoksen joka mahdollistaa padelhallin rakentamisen Pullerille. Uutta, urheilutoimintaa palvelevien rakennusten korttelialuetta rajaavat Parolantie ja Härkätie, eli alue sijaitsee Loimua Areenan takana olevan nurmikentän reunoilla. Kenttäaluetta käyttävät kesäaikaan säännöllisesti muun muassa jalkapallon ja rugbyn harrastajat.

Seuroista Hämeenlinnan jalkapalloseura HJS jättikin kaavaehdotusvaiheen kuulemisvaiheessa lausunnon, jossa muistutettiin kenttäalueen pysymisestä turvallisena harjoitus- ja pelialueena hallin ja sen piha-alueen rakentamisen aikana ja jälkeen.

Tontille on tulossa Härkätien varteen oma ajoneuvoliittymä. Rakentamistapa määrää muun muassa, että uuden rakennuksen sisäänkäynnin ja aulatilan yhteyteen tulee sijoittaa laajoja ikkunapintoja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.