Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Melkein selkeää
16°C
Tuuli: 10 m/s SSW
 

Pop-Up Hämeenlinna ylitti odotukset

Parolan Rottingin yrittäjä Anitta Herranen oli yksi tempaukseen osallistuneista yrittäjistä.

Parolan Rottingin yrittäjä Anitta Herranen oli yksi tempaukseen osallistuneista yrittäjistä.

Hämeenlinnan keskustan alueella marras?joulukuussa järjestetty Pop-Up Hämeenlinna -hanke on päättynyt. Viimeisetkin liikkeet sulkivat ovensa sunnuntaina 20.12. Yhteensä 24 yritystä tai yhteisöä kokeili Pop-Up-liikkeen pitämistä keskustan tyhjissä liiketiloissa.

? Hanke ylitti odotuksemme oikeastaan kaikin tavoin. Ensinnäkin saimme käyttöömme enemmän tyhjiä liiketiloja kuin odotimme. Toiseksi, hankkeesta kiinnostuneita yrityksiä oli moninkertaisesti siihen nähden mitä pystyimme ottamaan mukaan.

? Kaikkein merkittävintä kuitenkin on se, että liikkeitä pitäneet yrittäjät olivat erittäin tyytyväisiä myyntituloksiin sekä siihen miten oman kivijalkamyymälän pitäminen onnistui, kertoo projektipäällikkö Marko Paasu Hämeenlinnan Nuorkauppakamarista.

? Saimme palautetta myös keskustassa jo entuudestaan olleilta yrityksiltä, että hanke oli tuonut lisää asiakasvirtoja myös heille.

Hankkeen tavoitteena oli tarjota tukea kaupunkikeskustan kaupankäyntiin tuomalla eloa tyhjiin liiketiloihin. Toiveena oli myös saada Pop-Up-kokeiluun osallistuvista yrityksistä pysyviä vuokralaisia keskustaan. Tämä tavoite on täyttymässä, sillä useampi hankkeeseen osallistunut yritys etsii nyt liiketilaa keskustasta tai neuvottelee vuokrasopimuksesta.

? Pop-Up Hämeenlinna oli onnistunut yhteistyökuvio, josta seuraa hyvää koko keskustalle. Tällaisia tempauksia tulee varmasti jatkossakin, sillä erilaiset tahot toimivat yhdessä paremmin ja saavat aikaan laajempaa vaikuttavuutta, kertoo Sari Hagemeier Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistyksestä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.