Perjantai 02.06.2023
Nimipäivät: Venla
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
4°C
Tuuli: 5 m/s N
 

Peräkonttikirppis Mansen malliin

Kotiavain-kirppis-flyer-3Kotitaloudet pääsevät kauppatorilla sunnuntaina 15.9. kätevästi eroon varastoihin, vaatehuoneisiin ja ullakolle kertyneestä käyttötavarasta. Tampereella jo käsitteeksi muodostunut Peräkonttikirppis järjestetään ensimmäistä kertaa nyt Hämeenlinnassa.

Kotiavain-lehden järjestämän Peräkonttikirppiksen idea on yksinkertainen: myyjäksi joko ennakkoon tai tapahtumapäivänä ilmoittautuvat autoilijat saavat käyttöönsä 3 x 6 metrin suuruisen alan, johon mahtuu henkilö- tai pakettiauto. Myynti tapahtuu suoraan autojen peräkonteista.

Kauppatorilla ruudutetaan noin sata autopaikkaa, joille pääsee ajamaan sunnuntaina klo 8.00 alkaen. Liikenne ohjataan Hallituskadun kautta. Tapahtuma ei ole tarkoitettu peräkärrymyyntiin.

Tapahtumassa on huomioitu myös autottomat. Basaariteltaan varataan pöytäpaikkoja. Oma alueensa rajataan polkupyörien tarakkamyyntiä varten.

Tampereella peräkonttikirppikselle jonotetaan.  Tapahtuman tuottaja Klaus Thomasson kehottaakin varaamaan myyntipaikan ajoissa.

– Meillä tilaisuus niin sanotusti räjähti ensimmäisellä kerralla käsiin, kun Keskustorille oli useiden korttelien pituiset jonot jo aamuviideltä. Noin 400 myyjähalukasta jäi ilman paikkaa!

Kirppispäivänä 15.9. auto- ja pöytäpaikat maksavat 25 euroa.  Tarakkapaikan hinta on 10 euroa.

 

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.