Perjantai 14.05.2021
Nimipäivät: Tuula
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
13°C
Tuuli: 1 m/s I
 

PARHAAT RAVINTOLAT: Nyt äänestetään paras lounasravintola, paras uudistaja ja viihtyisin ruokailumiljöö

Reska.fi:n perinteinen ravintolaäänestys 2021 on käynnistynyt ja avoinna 17.1.2021 saakka. Jokainen koronavuodesta selvinnyt ravintola on tunnustuksen arvoinen, mutta äänestyksen ehdollepanotoimikunta ei kuitenkaan ole halunnut hylätä hienoa perinnettä.

Niinpä nyt haetaan Hämeenlinnan Parasta Lounasravintolaa, Parasta Uudistusta tai Uudistajaa ja Hämeenlinnan Viihtyisintä Ravintolamiljöötä. Äänestykseen voi osallistua Reskan verkkolehden etusivulta löytyvästä Ravintolaäänestys 2021 -palkista.

Kerro siis, kuka sinun mielestäsi piti tasonsa ja tunnelmansa myös poikkeusvuonna, kuka uudisti toimintaansa tai toimitilojaan palkinnon arvoisesti ja missä miljöössä ravintolaruoan nauttiminen on tyydyttävintä!

Voittajat julkistetaan ja palkitaan tammikuun 2021 loppupuolella.

7 kommenttia

 1. jouni:

  kellariravintola hällä

   
  • Juha:

   Muistathan äänestää myös lomakkeen kautta niin ääni tallentuu.

    
 2. Turha kivi:

  Hällä

   
 3. Hälläonparas:

  Kellariravintola Hällä on kaikissa luokissa ehdottomasti paras. Olen vakioasiakas en vain hyvän lounaan, ruuan ja viihtyvyyden puolesta, vaan aivan loistavan asiakapalvelun vuoksi!

   
  • Juha:

   Hienoa, kiitos suuresta innostuksesta ravintolaäänestystämme kohtaan. Mikäli haluatte suosikkiravintolanne menestyvän kisassa, ottakaahan ja klikatkaahan auki myös äänestyslomake!

    
 4. PR:

  Tasolounas parolantiellä hyvä ja monipuolinen lounasravintola. Salaattivalikoima monipuolinen jokaisen omaan makuun sopiva. Pääruoka maittava ja kotoisa ja jälkiruokakin aina todella hyvää. Ammattitaitoinen ja iloinen palveleva henkilökunta. 🌹🇫🇮

   
  • Juha:

   Kiitoksia, vastausaikaa on vielä tämä viikko eli muista jättää äänesi kupongin kautta.

    

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.