Tiistai 07.02.2023
Nimipäivät: Riku, Rikhard
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
1°C
Tuuli: 4 m/s SSW
 

PARAS LOUNASRAVINTOLA: Myllytupaan löytävät myös bussiryhmät

Vesa-Pekka Taurun ja Myllytuvan lounaspöydät ovat löytäneet asiakkaansa.

Lounasravintola Myllytupa Kantolassa voitti Reskan ravintolaäänestyksessä Hämeenlinnan seudun Parhaan Lounasravintolan tittelin 37 yleisöäänellä. Eroa toiseksi sijoittuneeseen Hällään (30) kertyi seitsemän ääntä ja pronssille sijoittui Hällän tapaan kaikissa kolmessa äänestyskategoriassa kärkikolmikkoon yltänyt Ravintola Uoma 28 äänellä.

Myllytupa sai kommenttiosiossa kiitosta muun muassa itse koottavista burger- ja tortilla-annoksistaan. Äänestyksessä neljänneksi 22 äänellä yltänyt Piparkakkutalo puolestaan tarjoaa erään äänestäjän mukaan “Tasokasta ruokaa hyvällä palvelulla”.

Viidenneksi sijoittui äänestysten kestomenestyjä Popino (19) ennen Cantina Pannuhuonetta. “Itse tehtyä ja sen maistaa”, kommentoitiin 16 ääntä saalistanutta Pannuhuonetta.

Äänensä parhaasta lounasravintolasta antoi yhteensä 217 herkkusuuta ja äänet jakautuivat peräti 18 ravintolalle. Kärkikymmenikköön nousi myös Hemma 13, Lounasravintola Zante 9, Kerhoravintola Seiska 8 ja jaetusti Neste Idänpää sekä Amarillo 6 äänellä. Ravintola Maja 5 ja Hätilän Kokki sekä Café Pannu 4 äänellä olivat lähituntumassa. Hajaääniä sai myös Cafe Raparperi Green 3, Jiao Long 3, Ajito Sushi 2 sekä Ravintola Verka 2.

Myllytuvassa uusi vuosikymmen on ravintoloitsija Vesa-Pekka Taurun mukaan alkanut yllättävän positiivisissa merkeissä.

? Odotus oli, että alkuvuonna olisi tuttuun tapaan hiljaisempaa, mutta alkuvuosi on ollut lounaalla tohinaa. Meininki on jatkunut pienen lomamme jälkeen samanlaisena mitä ennen jouluakin. Pitopalvelun puolella olemme tarkoituksella pitäneet hiljaisempaa, kun joulun aika painettiin laikka punaisena.

Tauru sanoo, että Myllytuvan henkilökunta on pienen etsikkoajan jälkeen vakiintunut vajaan parin viime vuoden aikana hyvin.

? Hyville tuntityöntekijöille on kuitenkin jatkuvasti tarvetta, sillä aika ohuella miehityksellä menemme. Eli kysymään vaan, jos työt kiinnostavat, rohkaisee Tauru.

Hän arvioi, että normaalia vilkkaampaan alkuvuoteen vaikuttaa Vanajantien varren ja muun lähiseudun lisärakentaminen sekä kiinteistöjen kunnostaminen.

? Bussiryhmiäkin meillä käy hyvin, esimerkiksi teatterimatkalaisia.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.