Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Nuorten syksy on mahdollisuuksia täynnä

Nuorten toiminta saa Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa tänä syksynä uutta väriä. Vanhan tutun toiminnan rinnalle on noussut uutta puuhaa ja nuorisotyön tiimi on saanut riveihinsä uudet nuorisotyöntekijät Aapo Koskelan, Soila Pollarin ja Antti Ojalan.

Aapo Koskela on yksi uusista nuorisotyöntekijöistä, joka odottaa innolla nuorten tapaamista.

Aapo Koskela on yksi uusista nuorisotyöntekijöistä, joka odottaa innolla nuorten tapaamista.

Aapo Koskelaan voi törmätä muun muassa 4.10. alkavissa nuortenilloissa. Nuortenillat pidetään joka tiistai kello 18?21. Yhteisen oleskelun ja yhdessä tekemisen lisäksi nuortenilloissa keskustellaan hyvästä elämästä.

Rengon seurakuntatalossa on nuorille avoimet ovet perjantaisin parittomilla viikoilla kello 18?22.

Syysiltojen kylmetessä Poltinahon seurakuntatalon eli Poltsarin sauna lämpiää nuorille, ja tytöt ja pojat saavat saunoa vuorollaan. Ennen ja jälkeen oman saunavuoron on aikaa myös oleskelulle uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Saunaillat päätetään yhteiseen hartauteen.

Myös Bunkkerin videopelitoiminta kuuluu nuorten syksyyn. Bunkkerin joka arkipäivä tapahtuvan toiminnan lisäksi syksy tulee pitämään sisällään turnauksia ja fanileirejä. Lisätietoa kokoontumispaikoista, turnauksista ja muista tapahtumista löytyy osoitteesta bunkkeri.gg.

Bänditoiminta ja musamessut antavat mahdollisuuden musiikkiharrastukseen. Uutuutena alkaa ilmainen akustisen kitaransoiton alkeiskurssi Poltsarilla tiistaisin klo 17?18. Kurssi alkaa 1.11. ja kokoontuu kymmenen kertaa. Kurssin ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja Marko Kylväjä.

Syyslomalla nuorilla on mahdollisuus leireillä. 22.?23.10. pidettävä syyslomaleiri Syöksynsuun leirikeskuksessa kokoaa nuoret yhteen nauttimaan lomasta hauskan puuhan ja rauhoittumisen merkeissä. Leirillä pelaillaan, leikitään, lauletaan ja tutkitaan sanaa. Leireilijät saavat itse vaikuttaa leirin sisältöön tehden siitä samalla ainutlaatuisen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.