Maanantai 29.05.2023
Nimipäivät: Oiva, Oliver, Olivia
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
11°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

NOBLESSA: Uudella innolla ja hehkulla kohti Pimeän Kaupan Iltaa

Noblessan yrittäjät Anja ja Juha Säe palasivat äskettäin kotimaahan Saksassa järjestetyiltä Nobilia Hausmesseiltä. Esillä oli ensi vuoden mallisto mutta mikä parasta, malliston tuotteita saa jo myydä. Perjantaina järjestettävässä Hämeenlinnan kaupunkikeskustan Pimeän Kaupan Illassa uutuuksiin voi jo tutustua luettelon avulla, uudet mallikeittiöt myymälään saapuvat loppuvuonna.

tuleva suosikki on varmasti Touch-pinta, joka on mattapintainen mutta silti liukas eli helppo puhdistaa, kertovat Anja ja Juha Säe Hämeenlinnan Noblessasta.

Tuleva suosikki on varmasti Touch-pinta, joka on mattapintainen mutta silti liukas eli helppo puhdistaa, kertovat Anja ja Juha Säe Hämeenlinnan Noblessasta.

? Line N malliston vetimetön keittiö on jo iso hitti Euroopassa ja varmaan pian Suomessakin. Toinen tuleva suosikki on varmasti Touch-pinta, joka on mattapintainen mutta silti liukas eli helppo puhdistaa, kertoo Anja Säe.

Noblessa osallistuu Pimeän Kaupan tapahtumaan nyt kolmatta syksyä.

? Tapahtuma on aivan loistava keksintö meille keskustan liikkeille. Lisää aukiolotunteja niille jotka päivällä eivät pääse asioimaan ja paljon ihmisiä yleensäkin liikkeellä, kiittelee Anja.

Työhön antaa hänen mukaansa parhaillaan uutta intoa ja hehkua uusien mallikeittiöiden suunnittelu omaan myymälään ja erityisesti se, että messuilla nähtyjä uutuuksia saa myydä jo heti.

? Teemme parhaillaan myymälän uusia piirustuksia ja muutokset tapahtuvat luultavasti loppuvuonna. Oman myymälän suunnittelu se vasta vaikeaa onkin, kun kaikkea haluamaansa ei millään saa, täydentää Juha Säe.

Jo ensi kuussa odotettavissa on ensi vuoden mallistojen malliovet. Maailman suurimman keittiövalmistajan toiminta on siis ripeää.

? Myös valaistukseen on tiedossa taas uutta ja hienoa, kuten kaapiston mittoihin tehtyjä led-valoja. Värikkyys tulee lisääntymään myös, jännä uutuus on muun muassa oviin ja pöytätasoihin saatavilla oleva kuparin väri, ennakoi Anja Säe.

Yksi ajan trendiä eli liikkuvaa työntekoa myötäilevä uutuus sisutuksessa ovat integroidut pistorasiat, joita yhä useammin näkee pöytien ja baarien työskentelytasojen tukijaloissa.

Pimeää kauppaa Noblessassa pääsee tekemään perjantaina taas tarjoilujen turvin, pöydissä on ainakin pikkusuolaista tarjottavaa. Tuoreet kansainväliset sisustuksen tuulet pääsee toki myös näkemään.

? Paljon ihmiset nykyään seuraavat, mitkä trendit maailmalla ovat pinnalla ja meillä on tarjota niitä.

Kaupunkikeskusta on perjantaina taas täynnä ohjelmaa. Luvassa on muun muassa Reska Tyttö 2016 -finaali Kauppapaikka Tavastilassa ja ilotulitus Hämeensaaresta kello 21.55.

? Mukana olevien liikkeiden aukioloajoiksi on ilmoitettu kello 18?22, mutta kun aukiolot vapautuivat, niin moni liike on kertonut olevansa auki fiiliksen mukaan, eli jos on kivaa niin jatketaan, intoilee palvelupäällikkö Sari Hagemeier Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry:stä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.