Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Melkein selkeää
-3°C
Tuuli: 1 m/s NNE
 

MLL:n ja Steelersin yhteistyö tuo joulun monelle lapselle

Liigajoukkueiden pelillisesti vaikea alkukausi ei ole sammuttanut Steelersin seuraväen halua tehdä lajinsa kautta hyvää. Sunnuntaina miesten Steelers?KooVee -ottelussa järjestetyn lahjakeräyksen tuomat lelut luovutettiin tänään Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan osastolle.

Steelersin tapahtumavastaava Vesa Jarho, MLL Hämeenlinnan osaston pj. Annukka Aitasalo, liigajoukkueen maalivahti Jaska Vahtokari ja Noora Lavonen lahjapöydän äärellä.

Steelersin tapahtumavastaava Vesa Jarho, MLL Hämeenlinnan osaston pj. Annukka Aitasalo, liigajoukkueen maalivahti Jaska Vahtokari ja seuran toiminnanjohtaja Noora Lavonen lahjapöydän äärellä.

? Moni lapsi, joka ei muuten saisi kokea oikeata joulua, saa näiden lahjojen ansiosta mielikuvan, että joulupukki on minuakin muistanut, iloitsee Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeenlinnan osaston puheenjohtaja Annukka Aitasalo.

Perhepelinä lanseerattuun ottelutapahtumaan myytiin myös perhelippuja, jotka olivat samanhintaisia riippumatta perheen koosta. Perheiden saaminen katsomoon palveli paitsi lahjakeräystä, myös tutustumista lajiin.

Steelersin tapahtumavastaava Vesa Jarho sanoo, että hämeenlinnalaisia täytyy vieläkin hiukan “ravistella” uusien asioiden äärelle.

? Olemme saaneet Elenia Areenan valmistumisen jälkeen uusiakin ihmisiä lajin pariin. Yhä silti moni peliin tulija tulee katsomaan paitsi salibandya, myös hallia ensimmäistä kertaa, tapahtumavastaavana kolme vuotta toiminut Jarho kertoo.

Lippuja matsiin paitsi myytiin, myös jaettiin Hattulassa Juteinikeskuksen oppilaille. Liigapelaajat Jaakko Vahtokari ja Miiro Maunula saivatkin monen nuoren suuntaamaan sunnuntai-illaksi hallille. Katsojia oli paikalla yli 500.

Vahtokarin mielestä oheistapahtumat ovat yksiselitteisen hyväksi lajille.

? Varsinkin lahjakeräys oli itselle iso juttu. Joulu on vuoden kohokohta ja olisi kurjaa jos se jäisi joltain viettämättä.

MLL:lle luovutetut lahjat löytävät tarvitsijansa muun muassa yhdistyksen perhetyön kautta.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.