Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Linnanpuiston ensi vuoden käytöstä useita myönteisiä päätöksiä

Linnanpuistoon on tulossa ensi vuonna vilkas tapahtumakimara, ainakin mikäli kaupungin lupavalvojan tänään tekemiin myönteisiin aluevuokrauspäätöksiin on luottaminen.

Lupavalvoja näet, arvoisa lukija, on jouluviikon kunniaksi myöntänyt puistovuokran ensinnäkin Mellakka Festivalille. Vuokra-alueeseen sisältyy Linnanpuisto pysäköintialueineen sekä Linnankadun Linnan ja Niittykadun välinen osuus enintään ajalle 19.-25.7.2022. Päätös on ehdollinen ja vaatii toteutuakseen sekä viranomaispalaverin että asukkaiden kuulemisen tarkemman ohjeen mukaisesti. Varaushakemuksen oli jättänyt Westside Events Oy.

Samantyyppiset reunaehdot koskevat myös buhurtin MM-kilpailujen järjestämistä. Vuokra-aika on enintään 6.-14.6. ja varaushakemuksen oli jättänyt Hämeenlinnan kaupungin nuorisopalvelut.

Nelonen Media Live Oy puolestaan oli halunnut varata Linnanpuiston Wanaja Festivalin järjestämiseksi ja sai luvan enintään ajalle 4.-11.7.2022.

Enintään ajalle 13.-24.8. Linnanpuisto puolestaan varataan keskiaikafestivaalille. Hakijatahona oli Hämeen Keskiaikatapahtumat Oy.

Toki kesään asti ei täydy odottaa päästäkseen luvallisesti hilpeilemään Linnanpuistoon. Lupavalvoja nimittäin varasi Linnanpuiston pysäköintialueineen jo enintään ajalle 28.4.-3.5. vapputapahtuman järjestämiseksi. Varausta oli tässäkin tapauksessa hakenut Hämeen Keskiaikatapahtumat Oy. Hakijan mukaan luvassa on koko perheen vapputapahtuma jossa paikalla on torikauppiaita, pomppulinnoja, elintarvikemyyjiä ja vappuhenkinen terassi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.