Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Lasistudiossa tilaa lasten luovuudelle

Hämeenlinnan vastikään avatulla lasistudiolla voi vapun jälkeisenä viikonloppuna tutustua studion tuotantoon Ilon Juhlat -näyttelyssä. Kaikki näyttelyesineet ovat juuri vapautuneet Suomen käsityön museosta päättyneestä näyttelystä.

Kaikki näyttelyesineet ovat lasinpuhaltajien Marjut Nummisen ja Aino Vilppaan suunnittelemia ja toteuttamia. Vilppaan huippusuosioon nousseet lasiset muffinssit Love Muffinit ovat nyt myös ensi kertaa esillä galleriassa.

Vilppaan huippusuosioon nousseet lasiset muffinssit Love Muffinit ovat nyt myös ensi kertaa esillä galleriassa.

Vilppaan huippusuosioon nousseet lasiset muffinssit Love Muffinit ovat nyt myös ensi kertaa esillä galleriassa.

Lasiteosten lisäksi galleriassa on esillä ja myynnissä Harald Christoph Doblingerin puulle siirrettyjä valokuvateoksia

Hämeenlinnasta. Lasistudio Soda Shop Designin myymälä-galleriassa tulee jatkossa avautumaan uusi näyttelykokonaisuus muutaman kuukauden välein.

Soda Shop on julistanut alle 15-vuotiaille lapsille lasisuunnittelukilpailun, joka kantaa nimeä Lintuja, kaloja ja kukkia. Ideana on suunnitella ja toteuttaa piirtämällä lasilintu, lasikala tai lasikukka. Jokainen osallistuja saa ottaa osaa 1?2 suunnitelmalla. Kesäkuussa yleisö saa äänestää kaikista piirroksista parhaat suunnitelmat.

Piirrokset ovat esillä Soda Shopissa 10.-31.6.2015 liikkeen aukioloaikana sekä tapahtuman Facebook-sivuilla. Suunnittelukilpailusta on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma. Lasistudio lahjoittaa puhallettujen lasilintujen, -kalojen ja ?kukkien huutokaupan tuottaman voiton kokonaisuudessaan Mannerheimin lastensuojeluliitolle.

SodaShopin suunnittelukilpailuun voi osallistua vielä  2.- 3.5., ja 6.6.- 7.6. Soda Shopin nettisivuilta löytyy lisätietoa tapahtumasta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.