Lauantai 25.03.2023
Nimipäivät: Aija
Hämeenlinna
Pilvistä
-1°C
Tuuli: 2 m/s NW
 

Kotikirkko raikasti ilmeensä

26032013453

Hämeenlinna-Vanajan seurakunta uudisti Kotikirkko-lehden graafista ilmettä.

Uudistunut Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan Kotikirkko-lehti ilmestyy lauantaina. Lehden logo, koko ja ulkoasu ovat erilaisia kuin ennen.

– Uusi lehti on raikas, iloinen ja nykyaikainen. Vahvistimme lehden visuaalisuutta ja täsmensimme sisältöä, kertoo päätoimittaja Leila Alivuotila.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Kotikirkko välittää tietoa ja elämyksiä, mutta ennen kaikkea kristinuskon iloa, rauhaa ja toivoa.

Lehden uudistus tehtiin rivakasti, sillä kustannussopimus Kotimaan kanssa päättyi viime vuonna. Seurakunta päätti hankkia lehden taiton, ilmoitusmyynnin, painon ja jakelun itse. Lehden graafisesta ilmeestä vastaa hämeenlinnalainen Markkinointiviestintä 42.

– Lehden uusi ilme vastaa paremmin tätä päivää. Kristinuskon ilo tulee esiin esimerkiksi väreillä. Tavoitteena on kutsua lehden pariin myös aidalla istujia, kuvailee AD Hannu Lipponen.

Kotikirkko jaetaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan alueella kaikkiin kotitalouksiin, joissa ei ole ilmaisjakelukieltoa. Lisäksi lehti lähetetään postitse niille, jotka ovat kieltäneet mainospostin, mutta haluavat silti seurakunnan lehden. Kotikirkko-lehti ilmestyy tänä vuonna neljä kertaa. Seuraava lehti ilmestyy 11.5.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.