Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Kokoomukselta ensimmäinen lista kunnallisvaaleihin

Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestö r.y:n ylimääräinen kokous on asettanut ensimmäiset 27 ehdokasta vuoden 2017 kuntavaaleihin. Joukossa on paljon uusia nimiä ja toisaalta suurin osa puolueen nykyvaltuutetuista panttaa vielä suostumustaan.

Nyt julkistetut ehdokkaat ovat: Antti Ahonen, Pekka Arvio, Mika Helminen, Mikko Hieta, Olli Ilomäki, Päivi Kankaanmäki, Jenna Kankaanpää, Heli Kannisto, Arttu Korhonen, Veli-Pekka Kulmala, Terhi Kyhkynen, Pekka Kääriäinen, Helena Lehkonen, Ari Pakarinen, Anni Puntila, Pekka Romo, Jukka Saario, Kaija-Leena Savijoki, Eveliina Selänpää, Veli-Antti Silpola, Johannes Sippola, Sari Tirronen, Juha Tuomi, Jarmo Vainio, Pirjo Valkjärvi-Nystedt, Jens Willadsen ja Kalle Virtanen.

Entinen kristillisdemokraatti Pekka Arvio ja entinen keskustalainen Päivi Kankaanmäki ovat vapaaehtoista taukoa politiikasta pitäneitä ehdokkaita, jotka ovat nyt yrittämässä paluuta kaupunginvaltuustoon kokoomuksen listalta.

Silmiin pistävää on monen nykyisen kaupunginvaltuutetun puuttuminen ensimmäiseltä listalta. Mukana ei ole esimerkiksi nykyistä kaupunginhallituksen puheenjohtajaa Sari Rautiota eikä toista pitkäaikaista vaikuttajaa Tapio Vekkaa. Molempien kanssa on kuitenkin käyty neuvotteluja ehdokkuudesta.

? Keskusteluja on käyty hyvässä hengessä ja toivottavasti saamme heidät vielä mukaan, kokemusta on molemmilla sen verran, toteaa kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestö r.y:n puheenjohtaja Keijo Suomalainen.

Nykyisistä valtuutetuista myöskään Helena Hirviniemi, Juha Kallioinen, Vesa Kaloinen, Katriina Laaksonen, Sari Louhio-Järvinen, Reijo Saksa, Timo Saviniemi ja Jutta Äijälä eivät ole vielä suostuneet ehdokkaiksi.

Kunnallisvaalien varsinainen vaalipäivä on 9.4.2017. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.