Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

Klubiräppiä ja Negatiivisia Nuoria Suistolla

Uusien nimien esiinmarssi Suistoklubilla jatkuu myös ensi viikolla. Perjantaina tammikuun 27. pvä Eevil Stöö tuo tummat matalataajuutensa Suistolle ? luvassa silloin Suomen klubiräpin tummimpia säveliä.

Stöön nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. Stöö-ilmiötä on kuvailtu uuden vuoden paukuksi, jossa tärkeintä ei ole räjähdys vaan savu.

Lauantaina vuorossa on Negatiiviset nuoret. Bändi sai alkunsa kolmen lahtelaisnuoren päätettyä yhdistää voimansa. Kolmikko oli toiminut musiikin parissa jo pitkään, kukin tahoillaan. Eetu on tuottanut ja soittanut kitaraa punkrock -piireissä, Artturi ja Olli puuhailleet räpin parissa. Ystäviä yhdisti musiikki ja tapa purkaa ajatuksia paperille.

Kaikki loksahti kohdilleen, kun Eetu soitti Ollille punk-demon, johon räppäri ehdotti riimejä. Artturi lähti porukkaan mukaan, ja sillä tiellä ollaan. Kolmikko kuvailee kokoonpanoaan terapiaprojektiksi, jossa kavereiden kanssa pohditaan maailman menoa ja heitetään läppää. Kolmikko ei mieti imagoaan, tai sitä miltä pitäisi näyttää tai kuulostaa. Biisit syntyvät arjesta ja yhteisistä läpistä, usein ihan huomaamatta.

Livenä kokoonpanossa nähdään myös paikallisvoimaa, kun bassoa bändissä soittaa hämeenlinnalainen Aleksi Määttänen. Showtime klo 23 sekä Eevil Stöössä että Nuorissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.