Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
14°C
Tuuli: 3 m/s NNE
 

Kirjastosta voi lainata nyt myös kitaran

kitaraHämeenlinnan kaupunginkirjaston lainattavien soittimien kirjo on kasvanut, sillä kirjastosta voi nyt lainata myös akustisen kitaran. Laina-aika on 28 vuorokautta. Kirjastossa on lainattavissa myös kaksi ukulelea ja kaksi viisikielistä kannelta.

Soittimet on helppo kuljettaa kuljetuskotelossa. Soitinten mukana tulee myös viritysmittari ja pieni opaskirjanen. Soittimiin voi myös tehdä varauksia ja ne ovat siten myös kaikkien lähikirjastojen asiakkaiden käytettävissä.

Pääkirjastossa voi myös soittaa tavallista tai digitaalipianoa. Musiikkiosaston digitaalipianoa voi soittaa maksutta lainaamalla kuulokkeet asiakaspalvelupisteestä. Myös harjoituspiano on asiakkaiden käytettävissä pääkirjaston aukioloaikoina silloin, kun musiikkisalissa ei ole muita tilaisuuksia.

Varauksia voi tehdä vain kuluvalle päivälle. Harjoituspianoa voi varata myös muulle kuin kuluvalle päivälle, mutta silloin käyttö on maksullista. Yksityishenkilöiltä maksu on 30 euroa ja yhdistyksiltä 20 euroa tuntia kohti. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.