Perjantai 02.06.2023
Nimipäivät: Venla
Hämeenlinna
Pilvistä
4°C
Tuuli: 3 m/s NW
 

ISÄNPÄIVÄ: Militariassa soivat sota-ajan laulut

Hämeen Reserviläissoittokunta esiintyy Hämeenlinnassa isänpäivänä 13.11. kello 16?18. Sota-ajan lauluja -konsertin solistina on Erkki Liikanen. Hämeen Reserviläissoittokunta on Riihimäellä toimiva vapaaehtoinen maanpuolustussoittokunta.

Soittokunnan toiminta alkoi vuoden 2006 alussa. Kapellimestarina on koko soittokunnan toiminnan ajan ollut kapteeni res Timo Tuunainen. Soittajisto on Kanta-Hämeen, Pirkanmaan sekä Pohjoisen Uudenmaan alueelta. Hallinnollisesti Hämeen Reserviläissoittokunta kuuluu Riihimäen Rautatieläisten Soittokunta ry:n alaisuuteen.

Sota-ajan lauluja konsertti järjestetään Museo Militarian Tykkihallissa.  Konsertissa on väliaika jonka aikana voi nauttia isänpäiväkahvit Lounasravintola Militariassa. Konsertti on maksullinen.

Pääsylippu toimii myös yhden henkilön kertalippuna museon näyttelyihin. Edun voi käyttää itselleen sopivana ajankohtana 15.12.2016 asti. Lippuja voi ostaa ennakkoon museon asiakaspalvelusta. Lipun voi lunastaa myös vasta konserttiin saapuessaan museon asiakaspalvelupisteestä.

hameen_reserivaissoittokunta2

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.