Perjantai 08.12.2023
Nimipäivät: Kyllikki, Kylli

Tuuli:
 

IHANA Store toi lifestyle-myymälän torin kupeeseen

Ihana Storen Sirpa Viitala tarjoaa helppoja joululahjavinkkejä niin miehille kuin naisillekin.

Ihana Storen Sirpa Viitala tarjoaa helppoja joululahjavinkkejä niin miehille kuin naisillekin.

IHANA Store toi kaksi kuukautta sitten Hämeenlinnaan ensimmäisen naisille suunnatun lifestyle-myymälän. Lohjalla samannimistä myymälää puolitoista vuotta pitäneet siskokset perustivat Sibeliuksenkadulle, torin ja Reskan tuntumaan, myymälän viime vuoden pop up -myymälänsä kokemusten rohkaisemana.

? Pop Upilla katsoimme, onko täällä kysyntää ja palaute oli, että Hämeenlinnaan tarvitaan aikuisille naisille suunnattu lifestyle-myymälä, kertoo Hämeenlinnan myymälästä vastaava Sirpa Viitala.

Lifestyle-myymälä IHANA Store henkii nyt joulua.

Lifestyle-myymälä IHANA Store henkii nyt joulua.

Liikkeen taustalta löytyvät Sirpan lisäksi Satu Tolvanen ja Susanna Koskinen. Siskoksilla on takana monen vuoden kokemus naisten vaatteiden sekä asusteiden parissa.

Lohjan liike sijaitsee myös kaupungin keskustassa ja valikoimat liikkeissä ovat samanhenkiset: naisten vaatetusta, laukkuja, koruja, kenkiä, sisutustarvikkeistoa, herkkuja.

? S.oliver, InWear, Selected Femme, Saint Tropez ja kenkäpuolelta Caprice ovat merkkejä, joita muut Hämeenlinnassa eivät edusta, kertoo Sirpa Viitala.

Alkuvuodesta merkkivalikoima on myös laajenemassa useammalla uudella merkillä, joita Hämeenlinnasta ei vielä tällä hetkellä löydy.

Hämeenlinnan myymälän toiminta on Viitalan mukaan lähtenyt käyntiin odotettua hiljaisemmin ja päivät vaihtelevat keskenään paljon.

Herkkuvalikoima saa veden kielelle.

Herkkuvalikoima saa veden kielelle.

? Teemme jatkuvasti töitä tunnettuuden parantamisen kanssa ja toivommekin asiakkaiden tulevan rohkeasti tutustumaan uuteen tulokkaaseen.

? IHANA Store tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden pitää sulkemisajan jälkeen yksityisiä tilaisuuksia – mukavan tavan viettää iltaa vaikka työ- tai harrasteporukan kanssa omilla makutuomareilla, siskokset vinkkaavat.

IHANA Store tarjoaa Viitalan mukaan helppoja joululahjavinkkejä niin miehille kuin naisillekin.

Lahjapäätöksen helpottamiseksi IHANA Storen valikoimasta löytyvät myös lahjakortit asiakkaan toivomalle summalle. Miehille tarjontaa takaa erityisesti herkkuvalikoima ja myös kodin sisustustuotteet.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.