Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Helatorstaina monikielinen torijumalanpalvelus

Jumalanpalvelusta oli vuonna 2017 torilla kuulemassa noin 3.000 henkilöä.

Helatorstaina 30.5. tori täyttyy laulusta, soitosta, herkullisesta ruoasta ja useista eri kielistä. Tapahtuman järjestävät Hämeenlinna-Vanajan seurakunta ja Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys. Mukana on myös muita kristillisiä toimijoita ja varsinkin kansainvälisyys näkyy torilla vahvasti.

Tapahtuma alkaa kello 12 kristittyjen yhteisellä sanajumalanpalveluksella, joka toteutetaan monikielisenä. Raamatuntekstejä kuullaan suomen ja englannin lisäksi arabiaksi, swahiliksi ja kareniksi.

Jumalanpalveluksen musiikista vastaavat Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanttori Markku Sintonen ja Gospelkuoro, Varusmiessoittokunta sekä helluntaiseurakunnan Valo-kuoro, joka koostuu kongolaisista maahanmuuttajista.

Myynnissä on suolaista ja makeaa ruokaa. Kirkonkulman koulun 5B-luokka myy leivonnaisia ja kahvia. Open Stage aukeaa jumalanpalveluksen jälkeen ja esiintymään pääsevät kaikki halukkaat. Ohjelman lomassa voi myös ihastella kaksipyöräisiä, sillä mukana tapahtumassa on moottoripyöräkerho Gospel Riders.

Torijumalanpalvelus järjestetään nyt kolmatta kertaa. Tapahtuma on avoinna aina kello 14 saakka.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.