Maanantai 29.05.2023
Nimipäivät: Oiva, Oliver, Olivia
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
11°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

Hätilän kokoomus piti vuoden viimeisen kokouksensa Hämeenlinnan Kirkkopuistossa

Hätilän kokoomus kokontui vuoden viimeiseen kokoukseensa Hämeenlinnan kirkkopuistoon ravintola Birgitan jouluiselle terassille. Yhdistys kertoo iloitsevansa tämä vuonna erityisesti Hämeenlinnan keskustassa torilla olevista joulunalustapahtumista.

? Se on hyvä osoitus eri toimijoiden, kolmannen sektorin, vapaaehtoisten, yritysten ja kaupungin välisestä yhteistyöstä, kiittelee yhdistys puheenjohtajansa, Hämeenlinnan kaupunginhallituksen pj. Sari Raution allekirjoittamassa tiedotteessa.

? Kaupungin sydän, ydinkeskusta ja torin ympäristö on kaupungista juuri se, joka huokuu niin kaupunkilaisille kuin myös vierailijoille kaupungin elinvoimasta ja kehityksestä. Pitkällä aikajänteellä tämä ei voi kuitenkaan perustua yksittäisiin tapahtumiin vaan kaupungin pitää varmistaa keskustan kasvu ja kehitys määrätietoisella keskustan kehittämisellä ja elinkeinopolitiikalla, Hätilän Kokoomus esittää.

Yhdistys näkee, että tulevaisuudessa keskustan elinvoimaa lisätään isoilla konkreettisilla investoinneilla kuten esimerkiksi toriparkilla ja ykköskorttelin uudisrakentamisella. Lisäksi tarvitaan vuosittain monia pienempiä tekoja kukkaistutuksista eri kokoisiin tapahtumiin. Tässä korostuu yhteistyö niin yrittäjien kuin myös eri järjestöjen kesken.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.