Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Hämeenlinnan taidemuseo ja HPK yhteistyöhön Vexi Salmen innoittamana

Hämeenlinnan taidemuseossa avautui marraskuussa Vexi Salmen taidekokoelmaa esittelevä Vexi Salmi ja ystävät -näyttely. Näyttelyyn liittyen HPK Liiga Oy ja Hämeenlinnan taidemuseo tekevät laajaa yhteistyötä, jonka toivotaan tuovan uusia ystäviä niin jääkiekon pariin kuin taiteen äärellekin. Sekä urheilu että taide tarjoavat ihmisille elämänvoimaa tuovia vaikuttavia kokemuksia, mukaan lukien ystävyyssuhteita.

Hämeenlinnan taidemuseossa 3. – 18.1.2023 vieraileva saa mahdollisuuden lunastaa ilmaisen ottelulipun 18.1.2023 järjestettävään HPK-Kalpa -peliin. Peli pelataan Hämeenlinnassa Pohjantähti Areenalla kello 18.30.

Vastaavasti tammikuussa 2023 HPK:n kausikortilla tai tammikuun ottelulipulla pääsee ilmaiseksi vierailemaan Hämeenlinnan taidemuseossa, jossa Vexi Salmi ja ystävät -näyttely on esillä. Myös HPK:n junioripelaajat saavat tuoda yhden aikuisen kanssaan kerralla museoon tammikuun ajan näyttämällä jäsenkorttiaan. Hämeenlinnan taidemuseoon on ilmainen sisäänpääsy aina alle 18-vuotiaille.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.