Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Hämeenlinnan pääkirjastossa opastuksia ja työpaja äänitysstudion monenlaiseen käyttöön

Kirjasto tarjoaa keväällä avointa ja maksutonta opastusta ja työpajan kaikille podcastien tekemisestä, musiikin äänittämisestä ja studion käytöstä kiinnostuneille. Keskiviikkona maaliskuun 22. päivänä kello 17 – 20 Mediametka ry:n pajassa suunnitellaan ja toteutetaan oma äänitallenne eli podcast.

Podcast voi olla tavanomainen haastattelu, tietovisa, yksinpuhelu tai mikä tahansa muu äänellä tuotettava asia. Podcastit tehdään alusta loppuun yhdessä ja osallistujat pääsevät myös kokeilemaan äänittämistä ja studion käyttämistä kirjaston äänitysstudiossa musiikkiteknologiopiskelijan opastuksella.

Podcast-pajaan voi ilmoittautua mukaan sähköpostitse jenni.penttinen(a)hameenlinna.fi tai WhatsAppilla 0504770752. Mediametka ry on valtakunnallinen käytännön mediakasvatusta edistävä ja eri-ikäisten omaa audiovisuaalista kulttuuria tukeva asiantuntijajärjestö.

Musiikin äänittämisestä ja studion käytöstä kiinnostuneiden kannattaa suunnata avoimille Studioklinikoille tiistaina maaliskuun 28. tai huhtikuun 25. päivänä alkaen kello 17. Matalan kynnyksen Studioklinikalla voi kysyä mieltä askarruttavia isoja tai pieniä kysymyksiä äänitykseen ja studioon liittyen. Studion käyttöä on opastamassa ja kysymyksiin vastaamassa hämeenlinnalaisen Sound Supreme -studion tuottaja Janne Saksa. Studioklinikoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Podcast-paja ja Studioklinikat ovat osa Etelä-Suomen aluehallintoviraston tukemaa Tiloissa! -hanketta, jossa tarjotaan hämeenlinnalaisille elämyksiä ja oppimista pääkirjaston uusituissa tiloissa. Hankkeen pääpainotus on asiakkaiden omassa sisällöntuotannossa ja osallistumisessa, sekä kirjaston digiperustaisissa palveluissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.