Tiistai 07.02.2023
Nimipäivät: Riku, Rikhard
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
0°C
Tuuli: 4 m/s SW
 

Hämeenlinnan kokoomus keventäisi verotusta

Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön syyskokous hyväksyi julkilausuman, jossa pahoitellaan kaupungin talouden haastavaa tilannetta ja veronkorotuspäätöstä. Hämeenlinnan kokoomuksen kattojärjestö peräänkuuluttaa syyskokouksensa kannanotossa pitkäjänteistä talouden suunnittelua, laajoja säästötoimia sekä verotuksen keventämistä.

Hämeenlinnan Kokoomus korostaa, että säästäminen ja talouden tarkka suunnittelu ei estä, eikä saa estää kaupungin elinvoiman vahvistamista. Hämeenlinnan Kokoomus näkee ehdottoman tärkeänä, että Hämeenlinnaan saadaan lisää asukkaita. Säästäminen ei merkitse vain karsimista, vaan myös tukevaa kehittämisotetta tulevaisuudesta.

? Kaupunki on tehnyt ensi vuodelle raskaan päätöksen kuntaveron korotuksesta. Hämeenlinnan Kokoomuksen mielestä 21 prosenttia on ehdottomasti liian korkea veroprosentti. Nyt, kun valitettava veronkorotus on tehty, on katsottava, ettei taloudenpitoa jatketa kuten aiemmin, ilman säästöpäätöksiä, linjaa Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön puheenjohtajana jatkava Antti Ahonen.

? Hämeenlinnan kaupunki tarvitsee pitkäjänteistä suunnittelua toimenpiteistä, joilla kaupungin kulurakennetta saadaan selvästi laskettua. Tulevaisuudessa tavoitteena tulee olla kuntalaisten verorasituksen keventäminen, jatkaa Ahonen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.