Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Aika jehu rynnii päänäyttämölle

Hämeenlinnan Teatterin syksyn avaa musikaalikomedia Kalle Aaaltonen. Tämä on ensimmäinen musikaali teatterin omalla ?uudella? päänäyttämöllä.

Musikaali sukeltaa suoraan nostalgiselle 50-luvulle. Se on kuin suoraan Suomi-filmistä: ilkeä yliperämies, salaperäinen ja uhkea rouva, konservatiivinen merenkulkuneuvos ja hänen suloinen tyttärensä. Päähenkilönähuseeraa kaikkien rakastama hurmuri aliperämies Kalle Aaltonen.

Kuinka käy, kun naisseikkailuistaan tunnetun Kallen ja merenkulkuneuvoksen tyttären Kaarinan katseet kohtaavat? Ja miten käy muiden merimiesten sydänten, kun viime tingassa laivalle saapuu salaperäinen rouva Saarnila? Luvassa on siis viihtyisä merimatka taitavien näyttelijöiden, mukaansatempaavien laulujen ja vauhdikkaan koreografian seurassa.

Käsikirjoitus Tatu ja Aino Pekkarinen, o hjaus Kari Arffman, k apellimestari Antti Paranko, k oreografia Jens Walentinsson.  Rooleissa:  Aleksi Aromaa, Lotta Huitti, Maiju-Riina Huttunen, Katariina Kuisma-Syrjä, Turkka  Mastomäki, Saska Pulkkinen, Birgitta Putkonen, Johanna Reilin, Lasse Sandberg,  Mikko Töyssy, Markus Virtanen

:Muusikot  Lauri Malin, Antti Paranko, Kalle Penttilä, Jussi Seppälä, William Suvanne

Kalle Aaltonen -ensi-ilta 5.9.2015 päänäyttämöllä.

Musiikkikomedia Kalle Aaltonen avaa Hämeenlinnan teatterin syyskauden. Kuvassa Maiju-Riina Huttunen ja Saska Pulkkinen

Musiikkikomedia Kalle Aaltonen avaa Hämeenlinnan teatterin syyskauden. Kuvassa Maiju-Riina Huttunen ja Saska Pulkkinen

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.