Maanantai 29.05.2023
Nimipäivät: Oiva, Oliver, Olivia
Hämeenlinna
Pilvistä
10°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

Ahvenistolle avautuu joulukahvila

Ahveniston alueelle avautuu joulukahvila, jonka terassilla pääsee uppoutumaan joulutunnelmaan koko perheen voimin  ulkotulien ääressä tuoreen vohvelin sekä kuuman glögin kanssa.

Kahvila avautuu huomenna keskiviikkona kello 13, ja ovet ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin aina loppiaiseen asti.

Joulukahvilan tuotevalikoima on suunniteltu tonttulakki päässä, ja tunnelmallisella terassilla voi nauttia perinteisen yhdistelmän kuumaa glögiä ja piparia tai kokeilla ainutlaatuisia kanelisia vastapaistettuja vohveleita.

Koronatilanteen takia ulkoterassin viihtyisyyteen panostetaan ja kahvilan henkilökunta pitää yllä ulkotulia, joiden ympärillä asiakkaat voivat nauttia joulutunnelmasta sekä paistaa vaahtokarkkeja tai makkarat.

– Haluamme tarjota Apparan joulukahvilan asiakkaille glögin ja piparin lisäksi joulufiilistä ja hyvää mieltä. Tunnelman luomiseen olemme panostaneet paljon ja toivomme todella sen välittyvän asiakkaillekin. Saattaa olla, että jopa joulupukkikin tulee piipahtamaan Apparalle, kertoo puistopäällikkö Siiri Ellä.

Ahveniston Toimintapuiston kausi päättyy normaalisti syyslomaviikkoon, jolloin kahvilarakennus laitetaan talvilevolle. Ahveniston Toimintapuiston emoyhtiö vastaa muun muassa Hämeenlinnan uimahallin kahvilan toiminnasta, joka suljettiin tänä vuonna koronatilanteen takia joulukuun ajaksi.

Ahveniston joulukahvilan avaaminen luo väliaikaisia työpaikkoja henkilökunnalle sekä pitää liiketoimintaa pyörimässä sulun ajan.

– Koronarajoitusten aika ei ole otollisin uuden kahvilan avaamiseen, mutta haluamme vaikeassa tilanteessa pitää henkilökuntaa töissä ja uskomme talvikahvilalle olevan kysyntää. Toivon hämeenlinnalaisten löytävän Apparalle myös kesäsesongin ulkopuolella, koska ulkoilun jälkeen tuore kanelivohveli maistuu taivaalliselta, sanoo puistopäällikkö Siiri Ellä.

Ahveniston joulukahvilaan otetaan myyntiin myös laaja valikoima laadukkaita joulukuusia. Kahvilasta löytyy myös Ahveniston maauimalan 10-kortit sekä Flowparkin lahjakortit joulutarjouksissa. Joulupöytään tuliaisiksi voi viedä kahvilahenkilökunnan loihtimat käsintehdyt tryffelit.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.