Keskiviikko 07.12.2022
Nimipäivät: Sampsa
Hämeenlinna
Pilvistä
-2°C
Tuuli: 2 m/s NNE
 

Äänestä Vuoden Reska-tyttöä

Hämeenlinnan Reska-tyttö ?ehdokkaisiin voi tutustua Pimeän Kaupan iltana Keskustalon Kauppapihalla. Voit äänestää suosikkiasi jo nyt nimeämällä ehdokkaasi kommenttikenttään. Ehdolla ovat takarivissa vasemmalta lukien Amanda Sydänmäki (nro 1), Henni Kettunen (nro 2), Alisa Lehtinen (nro 3), Veera Männistö (nro 4), Saara Kuikka (nro 5), Oona Aaltonen (nro 6) ja Iida Kääriäinen (nro 7). Edessä Reska-tyttökisan juontavat Veera Lähteenmäki ja Kai Kreus.   ??

Hämeenlinnan Reska-tyttö ?ehdokkaisiin voi tutustua Pimeän Kaupan iltana Keskustalon Kauppapihalla. Voit äänestää suosikkiasi jo nyt nimeämällä ehdokkaasi kommenttikenttään. Ehdolla ovat takarivissa vasemmalta lukien Amanda Sydänmäki (nro 1), Henni Kettunen (nro 2), Alisa Lehtinen (nro 3), Veera Männistö (nro 4), Saara Kuikka (nro 5), Oona Aaltonen (nro 6) ja Iida Kääriäinen (nro 7). Edessä Reska-tyttökisan juontavat Veera Lähteenmäki ja Kai Kreus.

 

Keskustalon kauppapihalla ja Länsi-Reskalla esittäytyy Pimeän Kaupan iltana seitsemän ensimmäistä Reska-tytön titteliä tavoittelevaa nuorta naista.

Reska.fi ?lehden järjestämään kisaan on ilmoittautunut kuusi tyttöä Hämeenlinnasta ja yksi Janakkalasta. Yleisöäänten ja raadin haastattelun perusteella valittavalta Reska-tytöltä odotetaan reipasta olemusta, luontevuutta yleisön edessä ja kykyä juontaa kävelykadun tulevia kaupallisia tapahtumia.

Tytöt esittelee Hämeenlinnaan perheineen asettautunut Veera Mäkelä (os. Lähteenmäki), joka oli muutamia vuosia sitten yksi Miss Maailma ?Suomen osakilpailun finalisteista. Mukana on myös Virossa mallin töitä tekevä Kai Kreus.

Ryhmäkuvassa numeroin esittäytyvät Reska-tyttö ?kisaajat ovat:

1.  Amanda Sydänmäki, 22,?Hml, lähihoitaja. Harrastukset: kuntosali ja tanssi Lamourettes-ryhmässä. ?Reska-tyttönä olisin avoin uusille kokemuksille, työstä kiinnostunut ja iloinen.?

2.  Henni Kettunen,18, Tuulos, lukiolainen. Harrastukset: ratsastus, show- jazz- ja street-dance. ?Reska-tyttönä olisin oma itseni eli iloinen ja positiivinen.?

3.  Alisa Lehtinen,16, Hml, lukiolainen. Harrastukset: tanssi ja tankotanssi. ?Reska-tyttönä olisin mielettömän innoissani tittelistä ja ottaisin sen mukana tuomat mahdollisuudet ilomielin vastaa

4.    Veera Männistö,16, Hml, opiskelija. Harrastukset: lenkkeily. ?Reska- tyttönä olisin positiivinen ja pirteä, helposti lähestyttävä ja oma itseni.?

5.    Saara Kuikka,22,?Turenki, opiskelija. ?Harrastukset: kuntosali, ulkoilu, pyöräily.??Reska-tyttönä olisin iloinen, avoin, huumorintajuinen ja sosiaalinen?.

6.    Oona Aaltonen,16,?Hämeenlinna, opiskelija.?Harrastukset: ratsastus ja kilpatanssi.?Reska-tyttönä olisin iloinen ja pirteä. Kanssani on helppo tulla toimeen!?

7.   Iida Kääriäinen, 20, Hml, opiskelija. ?Harrastukset: autot, tanssiminen Yammeez-tanssiryhmässä, koirat. ?Reska-tyttönä olisin helposti lähestyttävä hymytyttö, jolla juttua riittää.?

Reska-tytöt Keskustalon kauppapihalla 4.10. klo 19 ja Länsi-Reskalla noin klo 20. Äänestyskuponkeja Keskustalon Pitseriassa. 

 

24 kommenttia

 1. teemu:

  4 Veera Männistö

   
 2. Taru:

  nro 4

   
 3. Päivi Lehtinen:

  Alisa Lehtinen

   
 4.  
 5. heidi salminen:

  nro 5

   
 6. Paula Metsälä:

  Veera Männistö nro.4

   
 7. topias:

  3

   
 8. Sipe:

  Numero 1 Amanda Sydänmäki

   
 9. Heikki:

  Nro. 1

   
 10. Mikke Biström:

  Tyttö nro. 3 paras ja kaunein!

   
 11. Mikko:

  nro4

   
 12. mervi:

  Nro 4

   
 13. Eve:

  nro 4

   
 14. Liisa:

  nro 4

   
 15. lilp:

  nro 6

   
 16. Riina:

  No. 5

   
 17. maria:

  numero 4

   
 18. Mikko Peltola:

  Nro 4

   
 19. Anni:

  Nro 6. Oona Aaltonen

   
 20. Riina Volanen:

  Numero 4

   
 21. Taina:

  4

   
 22. Liisa:

  Numero 1 on paras!!

   
 23. Tuija:

  4 Veera Männistö

   

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.