Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Kari Saarisesta Linnan Kehityksen uusi toimitusjohtaja

Linnan Kehityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu varatuomari, KTM Kari Saarinen. 52-vuotias Saarinen siirtyy toimitusjohtajan tehtävään Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, jossa hän on työskennellyt hallintojohtajana vuodesta 2011 lähtien.

Aiemmin Saarinen on tehnyt mittavaa työuraa muun muassa Suomen Urheiluliiton toimitusjohtajana sekä Veronmaksajain Keskusliitto ry:n talousjohtajana.

? Työ Linnan Kehityksen toimitusjohtajana on haastava ja mielenkiintoinen näköalapaikka kaupunkiin, jossa kohtaavat pitkä historia, loistava sijainti sekä vahva potentiaali kasvuun. Mielestäni osakeyhtiömuoto on myös paras vaihtoehto kaupungin kasvun ja kehittämisen tukemiseen.

? Karin kokemus- ja osaamisprofiili tuntuu yhtiön ja kaupungin tarpeisiin nähden hyvältä. Karilla on vahvat verkostot ja hän tuo ulkopuolelta uutta näkemystä elinvoimatyöhön, Linnan Kehityksen hallituksen puheenjohtaja Juha Kallioinen perustelee valintaa.

Saariselle Hämeenlinna on entuudestaan tuttu kaupunki kesäasukkaan näkökulmasta.

? Perheellämme on kesämökki Hattulassa, joten olen jo 15 vuoden ajan seurannut tiiviisti Hämeenlinnan seudun asioita sekä osallistunut aktiivisesti hämäläisiin kesätapahtumiin, Helsingissä asuva Saarinen avaa yhteyttään Hämeenlinnaan.

Saarinen on hankkinut urheilumaailmasta vahvat eväät yritysten ja kaupunkien väliseen tapahtuma- ja markkinointiyhteistyöhön.

? Verkostojohtaminen ja yhteiset visiot strategisten kumppaneiden kanssa tuottavat tulevaisuuden tulokset. Uskon tämän pätevän myöskin Hämeenlinnan elinvoimaisuuteen. Hämeenlinnalla on potentiaalia olla myös kansallinen edelläkävijä matkailu- ja tapahtumakaupunkina, kun upea historia ja puitteet valjastetaan nykyaikaiseen muotoon.

Saarinen aloittaa uudessa työssään tammikuun 2019 alkupuolella.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.