Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Tia Hänninen vuoden tarjoilija -kisan semifinaaliin

ELO-Suomalaisen Kulttuurin edistämissäätiö järjestää vuosittain Vuoden Tarjoilija -kilpailun, joka on alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu. Ravintola Piparkakkutalon tarjoilija Tia Hänninen on edennyt kilpailun semifinaalivaiheeseen, jonne on päässyt seitsemän kilpailijaa.

Vuoden Tarjoilija -kilpailuun osallistutaan ennakkotehtävällä, joka koostuu suunnittelutehtävistä ja monivalintakysymyksistä. Ilmoittautuneista parhaat valitaan mukaan semifinaaliin, joista taas parhaat etenevät edelleen finaaliin.

Loppukilpailussa tarjoilijat pääsevät näyttämään käytännön taitojaan, kun he tarjoavat ravintolaelämyksiä kutsuvieraille yhdessä Vuoden Kokki -semifinalistien kanssa. Vuoden Tarjoilija 2019 valitaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa huhtikuun 4.?6. päivänä.

Kilpailun tarkoituksena on edistää ammatillista huippuosaamista sekä tuoda esille tarjoilijan ammatin vaativuus ja monipuolisuus. Kilpailulla pyritään nostamaan tarjoilijan ammatin ja koko alan arvostusta ja korostamaan sitä, että ravintolaelämys on aina kokin ja tarjoilijan yhteistyön tulos.

? Kilpailulta odotan ehdottomasti uusien asioiden oppimista. Uusia ihmisiä, inspiraatiota ja uusia tapoja – ammatillista itseluottamuksen kasvua. Lisäksi odotan palautetta, missä olen tai voisin olla hyvä ja missä en. Kilpailuun en lähde hampaat irvessä, vaan puhdas kokemus edellä. Kaikki, tai pienikin asia, mitä saan tästä, on minulle voitto, Tiia tuumaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.