Keskiviikko 17.08.2022
Nimipäivät: Verneri
Hämeenlinna
Selkeää
20°C
Tuuli: 4 m/s EL
 

Sairaalan asiakasraatiin haetaan jäseniä

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin asiakasraatiin haetaan lisää jäseniä toimintakaudelle 2021 – 2022. Raatiin halutaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita sairaalapalveluiden kehittämisestä, innostuvat uuden testaamisesta ja haluavat välittää asiakasnäkökulmasta tekemiään havaintoja ja kysymyksiä palveluiden kehittämisen tueksi.

Raatilaiset ovat olleet mukana myös uuden Assi-sairaalan suunnitteluryhmissä. Työpajoissa raatilaiset ovat arvioineet ja ideoineet ratkaisumalleja päivystyksen odottamiseen, kutsukirjeeseen, takaisinsoittojärjestelmään sekä sähköiseen asiointialustaan Oma Raittiin.

– Asiakasraadin rooli onkin sairaalassa tärkeä yhtenä asiakasnäkökulman tuojana, kertoo KHSHP:n asiakaspalvelun eritysasiantuntija Sanna Mäkynen, joka koordinoi raadin toimintaa.

Asiakasraadin jäseniltä odotetaan osallistumista noin neljään kokoukseen ja muutamiin työpajoihin vuodessa sekä työskentelyyn Microsoft Teamsilla. Raatilaisten osallistumisesta aikataulutettuihin tapaamisiin maksetaan korvaus.

Haku on alkanut 9.12.2020 ja päättyy 30.12.2020. Hakemukset jäseneksi voi lähettää sähköpostitse kirjaamo(at)khshp.fi tai postitse osoitteeseen Kanta-Hämeen keskussairaala/kirjaamo, Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna. Hakemuksen oheen riittää hakijan nimi sekä yhteystiedot ja tiivis perustelu, miksi haluaa mukaan toimintaan.

Asiakasraatilaisten ääntä kuullaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.