Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Pekka Tiilikainen & Beatmakersille listamenestystä Briteissä

Pekka Tiilikainen & Beatmakersin nousukiito jatkuu.

Hämäläisrautalanka menestyy maailmalla. Pekka Tiilikainen & Beatmakers-yhtyeen tuore “Live in Holland” CD on päässyt brittiläisen Pipeline-musiikkilehden toimituksen valinta -listalle. Tämä on jo neljäs kerta kahden vuoden sisällä kun yhtyeen tuotantoa nähdään mainitulla listalla.

Edellisessä numerossa listalle nousi yhtyeen keväällä julkaisema studioalbumi “Used Guitars Etc.” ja aiemmin listan kakkos- ja kolmossijan nappasivat kokoelmalevyt “22 Guitar Hits” ja “25 Guitar Greats – The Best Of”.

Ensi viikonloppuna Pekka Tiilikainen & Beatmakers jatkaa rautalankavientiään Saksassa jossa yhtye esiintyy Verdenin kaupungissa The Shadows Music Convention -tapahtumassa. Nimestään huolimatta ei Beatmakersin setissä Shadows-covereita kuulla vaan yhtyeeltä on erikseen toivottu oman tuotannon ja suomalaisen rautalankaperinteen esittämistä.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers koostuu seuraavista muusikoista: Pekka Tiilikainen (laulu, kitara), Juha Heinonen (soolokitara), Jori Venemies (basso) ja Mikko Lund (rummut).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.