Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Melkein selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s NW
 

Pekka Tiilikainen & Beatmakers lähtee Saksaan

Pekka Tiilikainen & Beatmakers’in Euroopan-turnee saa jälleen jatkoa. Tuorein kutsu tuli Saksasta ja sopimus esiintymisestä The Shadows Music Convention-tapahtumassa Verdenin kaupungissa syksyllä 2018 on tehty.

Kyseessä on tapahtuman 20. juhlavuosi ja Pekka Tiilikainen & Beatmakers on ensimmäinen tapahtumassa vieraileva suomalaisyhtye. Vuosittain on paikan päällä nähty myös joku entinen The Shadows-muusikko.

Yhtyeen kokoelmajulkaisu 22 Guitar Hits sai paikallisessa Reflections-lehdessä varsin ylistävät arviot alkuvuodesta ja keikkakutsu seurasi heti perään. Myös brittiläinen Pipeline-musiikkilehti rankkasi yhtyeen kokoelma-CD:t toimituksen valinta-listalla sijoille 2 ja 3 lehden alkuvuoden numerossa, taakse jäi mm. legendaarinen The Ventures.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers aloittaa heinäkuun alussa 30-vuotisen taipaleensa juhlinnan Nastolan Rautalankafestareilta. Syyskuussa on vuorossa Lakeside Lontoon kupeessa ja lokakuussa matka jatkuu Hollantiin jossa Pekka Tiilikainen & Beatmakers esiintyy Tilburgin Shadows-tapahtumassa.

Seuraavalle toukokuulle on sovittuna keikka Etelä-Ruotsiin Göteborgiin jossa yhtye esiintyy Nordic Guitar Club Festival-tapahtumassa. Ulkomaan keikkojen ohella on tarkoitus järjestää 30 v. juhlakeikka kotiseudulla ja kesään 2018 vielä yksi kotimaan festarikeikka.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers: Pekka Tiilikainen (laulu, kitara), Juha Heinonen (soolokitara), Jori Venemies (basso), Mikko Lund (rummut).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.