Keskiviikko 27.09.2023
Nimipäivät: Vesa

Tuuli:
 

NUORKAUPPAKAMARI: Hanna Lindroos palkittiin yhtenä maailman parhaista

Hanna Lindroos arkistokuvassa. Kuva: Simo Engbom.

Maailman nuorkauppakamarin virtuaalinen vaalikokous järjestettiin Hong Kongissa viime viikolla. Kokous huipentui perjantaina palkintogaalaan. Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin jäsen Hanna Lindroos valittiin 200.000 jäsenen joukosta maailman kolmen parhaan jäsenen joukkoon kategoriassa Vuoden jäsen. Valinta on tunnustus vaikuttavasta toiminnasta.

Lindroos luotsasi vuoden 2021 aikana projekteja paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti. Kesäkuussa Lindroos palkittiin Belgiassa Euroopan parhaana jäsenenä.

Hanna on 36-vuotias hämeenlinnalainen kahden lapsen äiti, joka on ollut toiminnassa aktiivisesti mukana vuodesta 2016. Palkinto on myös iso tunnustus Hannan kyvystä yhdistää perhe, työ, ja vapaa-aika.

– Nuorkauppakamaritoiminta on tarjonnut minulle valtavan verkoston, ja se on kasvattanut projektinjohtamis- ja esiintymistaitojani. Parasta nuorkauppakamarissa on itsensä kehittämismahdollisuudet ja yhteenkuuluvuuden tunne samanhenkisten ihmisten kanssa. Olen erittäin otettu ja kiitollinen tästä tunnustuksesta, on vaikea uskoa sitä todeksi, Hanna Lindroos kertoo.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin jäsen Tanja-Maria Hyppänen valittiin lisäksi samassa vaalikokouksessa nuorkauppakamareiden Euroopan järjestön Financial Committeen jäseneksi.

Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaiden aktiivisten tekijöiden kouluttautumisjärjestö, joka haluaa vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan. Suomessa on 68 nuorkauppakamaria ja noin 2.200 jäsentä, kokonaisuudessaan järjestö kattaa yli 5.000 hengen verkoston.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari on toteuttanut viimeisten vuosien aikana muun muassa Torijoulu-tapahtumaa, Joulupuu-keräystä ja useampia pienempiä projekteja Hämeenlinnan seudulla. Kamarissa on yli 30 aktiivista jäsentä ja viime vuonna kamari juhli 60-vuotista taivaltaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.