Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Noora Herrasesta Konserttikeskuksen uusi toiminnanjohtaja

Noora Herranen oli mukana avaamassa uusittua Hämeenlinnan liikennepuistoa toukokuussa 2017. Kuva: Reska.fi arkisto / Juha Reinikainen.

Konserttikeskus ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty MuM Noora Herranen, joka aloittaa uudessa toimessa 15.11. Konserttikeskuksen hallitus päätti valinnasta kokouksessaan 24.9.

Noora Herranen, 38, siirtyy uuteen tehtävään Hämeenlinnan nuoriso- ja lastenkulttuuripäällikön toimesta. Aikaisemmin Herranen on vastannut muun muassa valtakunnallisen Taikalamppu-verkoston koordinoinnista sekä työskennellyt Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX:in johtajana.

? Lastenkulttuuri on minulle sydämen asia ja elävä musiikki kuuluu mielestäni jokaisen lapsen ja nuoren perusoikeuksiin. Olen todella innoissani lähdössä luotsaamaan Konserttikeskusta eteenpäin, toteaa Noora Herranen.

Konserttikeskus järjestää vuosittain 1.200?1.700 konserttia ja työpajaa kouluissa ja päiväkodeissa kautta koko maan yhteistyössä paikallisten järjestäjien kanssa. Yhdistyksen toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Musiikin edistämissäätiö.

(Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.