Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Mikaela Holmbergille Golden camera Euroopan ammattikuvaajien mittelöissä

Hämeenlinnalainen valokuvaaja Mikaela Holmberg on voittanut kultaa (Golden camera) European professional photographer of the year 2018 -kilpailun Illustrative & Digital art-sarjassa. Kokonaiskilpailussa hän sijoittui hopealle. Hän saavutti myös 8. sijan muotikuvasarjassa.

Kyseessä on Euroopan kattojärjestön FEP:in (Federation of Professional Photographers) järjestämä vuosittainen EM-kilpailu jossa on kymmenen kategoriaa. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 2.000 kuvaa 25 eri maasta. Palkintoseremonia pidettiin Bray’ssa Irlannissa eilen sunnuntaina.

36-vuotias muotokuvaaja Mikaela Holmberg on kuvannut muotokuvia työkseen kohta 14 vuotta. Vuosi 2018 on Mikaelan 10-juhlavuosi yrittäjänä Hämeenlinnassa. Mikaela on Vuoden Muotokuvaaja 2011 sekä Kanta-Hämeen Vuoden Nuori yrittäjä 2013 ja Vuoden Naisyrittäjä 2015.

Hän on myös toiminut Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n varapuheenjohtajana vuodesta 2016 ja neljä vuotta kotimaisen Vuoden Muotokuvaaja -kilpailun päätuomarina. Hän toimi myös tuomarina Ruotsin Vuoden Muotokuvaaja-kilpailussa vuonna 2017.

Osallistuminen European professional photographer of the year-kilpailuun oli Mikaelalle nyt toinen kerta. Vuonna 2017 Mikaela saavutti pronssia samaisessa kategoriassa ja oli muotokuvissa ysi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.