Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

KD Häme nimesi ehdokkaita aluevaaleihin

Kylli Kylliäinen Hämeenlinnasta on yksi nimetyistä ehdokkaista.

Kristillisdemokraattien Hämeen piiri on pitänyt syyskokouksensa Riihimäellä.

Kokous valitsi piirin puheenjohtajaksi jatkokaudelle riihimäkeläisen KM, luokanopettaja Hannele Saaren. Varapuheenjohtajaksi valittiin hämeenlinnalainen tietoyhteiskuntatutkija, yliopettaja Martin Stenberg.

Kristillisdemokraattien aluevaaliohjelman pääteemoja ovat: Palvelut lähelle ihmistä, Laadukasta hoitoa vauvasta vaariin, Autetaan ajoissa ja edistetään terveyttä, Hyvinvoiva henkilöstö jaksaa hoitaa, Yhteistyöllä parempia palveluita ja Enemmän hyvinvointia, vähemmän hallintoa.

Syyskokous nimesi ensimmäiset 32 aluevaaliehdokasta joista seuraavassa Kanta-Hämeen ehdokkaat.

Hämeenlinnassa ehdokkaita ovat Martin Stenberg, Tomi Ryynänen, Irmeli Lehtonen, Pekka Mehtälä, Vuokko Syväntö ja Kylli Kylliäinen, Riihimäellä Ismo Portin, Jones Pohjanvuori, Jenni Tuomala ja Hannele Saari, Forssassa Asta Jaakkola, Topias Kujala ja Taito Lehmusta, Janakkalassa Piia Aitto-oja ja Mirja Pöhö, Hausjärvellä Maiju Ollilainen ja Tapani Kaitainen, Hattulassa Nina Aitola ja Heimo Miettinen, Tammelassa Susanna Peltonen ja Juha Peltonen sekä Lopella Riitta Suonurmi.

KD Hämeen piirihallitukseen vuodeksi 2022 nimettiin Hämeenlinnasta Martin Stenberg (varapj.) ja Irmeli Lehtonen sekä Tomi Ryynänen (varajäsen), Riihimäeltä Hannele Saari (pj) ja Jenni Tuomala, Forssasta Asta Jaakkola, Hattulasta Nina Aitola, Janakkalasta Piia Aitto-oja ja Mirja Pöhö (varajäsen), Hausjärveltä Maiju Ollilainen, Lahdesta Timo Simola ja Marja Kaitainen, Heinolasta Jouko Vuorenniemi, Orimattilasta Jaakko Rissanen ja Jouni Karjunen (varajäsen), Asikkalasta Petri Silvo sekä Iitistä Leena Viitala. Hämeen Naispiiriä edustaa Krista Karjalainen ja Hämeen KD-nuoria Elina-Maarit Kinnunen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.