Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

HML KOKOOMUS: Ensi vuotta leimaa vaalityö

Hämeenlinnan kokoomuksen tulevaa toimintavuotta tulee värittämään hyvin tiivis ja ahkera vaalityö useissa vaaleissa, kunnallisjärjestö kertoo eilisen syyskokouksensa tiimoilta.

Kunnallisjärjestö johtaa ja koordinoi kokoomuslaista vaalityötä Hämeenlinnan alueella sekä eduskuntavaaleissa, eurovaaleissa että mahdollisissa maakuntavaaleissa.

Syyskokous valitsi järjestön puheenjohtajaksi Antti Ahosen. Hämeenlinnan kokoomuksen hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Maarit Heikkilä , Elisa Hyvärinen , Olli Ilomäki , Päivi Kankaanmäki , Jouni Lehtonen , Hanna Puntila , Johannes Sippola , Marianne Siren , Keijo Suomalainen , Ilpo Tikka ja  Päivi Äyhönen .

? Ensi vuosi alkaa vahvalla eduskuntavaalityöllä. Me Hämeenlinnan kokoomuksessa teemme vahvasti töitä kokoomuslaisten ehdokkaiden, erityisesti oman kaupungin ehdokkaiden Helena Lehkosen ja Mika Walkamon puolesta. Uskomme, että on korkea aika valita pitkästä aikaa hämeenlinnalainen kokoomuksen kansanedustaja. Eduskuntavaalien jälkeen edessä ovat eurovaalit ja todennäköisesti myös maakuntavaalit. Tekemistä ja talkootyötä siis riittää, mikä on hieno asia, linjaa Antti Ahonen.

Helena Lehkonen tulee saamaan Hämeenlinnan kokoomuslaisten tuen eduskuntavaaleissa. Kuva: Reska-Arkisto.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.