Maanantai 15.08.2022
Nimipäivät: Marjatta, Marja, Jaana, Marianna, Marjo
Hämeenlinna
Melkein selkeää
13°C
Tuuli: 2 m/s IEI
 

Hämeen Vasemmistolta hurja rynnistys puolueen johtopaikoille

Juhani Lehto valittiin puoluehallitukseen. Kuva: Juha Reinikainen /Reska-arkisto.fi

Hämeen Vasemmistoliiton ehdokkaat vuoden 2019 puoluekokouksessa pärjäsivät erinomaisesti. Hämeen piirillä on nyt vankka edustus puoluejohdossa.

Puoluehallituksessa istuvat nyt hämeenlinnalainen sotealan asiantuntija, emeritusprofessori Juhani Lehto sekä lahtelainen valtuutettu, kuvataiteilija Elisa Lientola.

Puoluevaltuustossa niin ikään on vahva hämäläisedustus. Valtuuston 2. varapuheenjohtajaksi valittiin hämeenlinnalainen koneistaja, pääluottamusmies ja Teollisuusliiton hallituksen jäsen Hanna Rokkanen.

Hämeen puoluevaltuutetut pärjäsivät niin hyvin, että piiri joutuu nimeämään uusia ihmisiä puoluevaltuuston varajäseniksi.

Hämeen puoluevaltuutetut ovat: Juha Hiltunen, Hanna Jokinen ja Ari Parviainen. Varoina Tarja Kirkkola-Helenius ja Nina Päivärinta.

Piirin puheenjohtaja Juha Hiltunen ei pystynyt salaamaan tyytyväisyyttään: ?Olen äärettömän onnellinen ja ylpeä kaikkien ehdokkainen ja muiden Hämeen aktiivien tekemästä pyyteettömästä työstä. Tämä saavutus tehtiin yhdessä toinen toistamme tukien. Olen myös hyvin tyytyväinen uusiin varapuheenjohtajiin sekä Mikko Koikkalaisen valintaan puoluesihteeriksi.?

Vasemmistoliiton puoluehallitus aloittaa jo viikon päästä työnsä ja ensimmäisenä asialistalla on vuoden 2021 kunnallisvaalit.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.