Keskiviikko 17.07.2024
Nimipäivät: Ossi, Ossian

Tuuli:
 

Huumeet pääosissa Hämeen poliisin tehtävillä

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen keskiviikkona alkuillasta kolmostiellä Hämeenlinnassa. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli törmännyt kaiteeseen. Poliisipartio sai tapahtumapaikalla selville, että kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan työmaan kohdalla.

Kyseisessä paikassa vasemmanpuoleinen ajokaista oli siltatyömaa-aluetta. Kuljettaja oli törmännyt kuljettamallaan henkilöautolla kovalla nopeudella työmaaesteeseen ja siitä auto oli kimmonnut ajosuunnassaan oikealle törmäten sillan kaiteeseen. Kaiteeseen törmäämisen jälkeen auto oli osunut vielä telttarakenteisiin ja kaiteeseen. Tapahtuma-aikaan paikalla oli työntekijöitä. Kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen useille huumausaineille. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ajokiellossa oleva keski-ikäinen mies autoili seulonta-alkometrin mukaan 1,48 promillen humalatilassa keskiviikkona iltapäivällä Forssassa Tampereentiellä, kun hän joutui poliisipartion tarkastuksen kohteeksi. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Poliisipartio sai keskiviikkona hieman ennen kello kahta tehtävän ajoneuvon ulosajosta kolmostiellä Riihimäen Arolammin kohdilla pohjoisen suuntaan menevillä ajokaistoilla. Partio sai tapahtumapaikalla selville, että nuori mies oli ajanut henkilöautolla kolmostietä vasemmanpuoleisinta ajokaistaa Helsingin suunnasta.

Kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ajautuen kulkusuunnassaan oikealle ojan yli ja riista-aidan läpi. Auto vaurioitui ulosajossa pahoin ja kuljettaja vietiin sairaalan tarkastuksiin. Kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Hänen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Ajokiellossa oleva keski-ikäinen mies kuljetti henkilöautoa huumepikatestin mukaan huumausaineiden vaikutuksen alaisena keskiviikkona iltapäivällä Riihimäen keskustassa.  Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton tarkastusta varten. Auto oli rekistereiden mukaan poistettu liikenteestä jo vuonna 2020. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Keskiviikkona iltapäivällä poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Lahden keskustassa. Autoa kuljettaneelle nelikymppiselle naiselle tehty huumepikatesti oli positiivinen, joten hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.