Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Huumaantuneet autoilivat Hämeenlinnassa

Hämeen poliisilla oli hyvin rattijuoppopainotteinen vuorokausi. Poliisilaitoksen alueella jäi kiinni seitsemän rattijuoppoa, joista kuuden epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Lahdessa pidetty Freedom Convoy- mielenilmaus sujui varsin rauhallisesti. Siihen osallistui muutamia autoja ja ne ajoivat sovittua reittiä.

Poliisipartio tapasi viisikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman ajo-oikeutta perjantai-iltana valtatiellä 10 Hämeenlinnassa.

Kuljettaja vaikutti päihtyneeltä, mutta hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen ja huumepikatestiin hän ei suostunut. Mies vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.

Miehelle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallusta löytyi haulikon patruuna. Patruunoita löytyi lisää autoon tehdyssä paikanetsinnässä.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ja lievään ampuma-aserikokseen.

Auton kyydissä olleen kolmekymppisen etsintäkuulutetun miehen epäillään myös syyllistyneen lievään ampuma-aserikokseen.

Hätäkeskukseen tuli varhain lauantaiaamuna ilmoitus epävarmasti liikkuvasta henkilöautosta. Poliisipartio tavoitti kyseisen auton Hämeenlinnan keskustassa.

Autoa kuljetti ajo-oikeudeton nuori mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin negatiivisen tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.