Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 

Hämeessä useita ulosajoja

Hämeen poliisia työllisti kuluneen vuorokauden aikana useampi liikennepainotteinen juttu. Lisäksi poliisi kirjasi useamman pahoinpitelyä koskevan rikosilmoituksen. Pääasiassa pahoinpitelyt tapahtuivat yksityisissä asunnoissa. Vakavilta vammoilta vältyttiin niin pahoinpitelyissä kuin liikenneonnettomuuksissakin.

Miesautoilijan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hämeenlinnassa Harvialantien ja Tuuloksentien liikenneympyrässä lauantaina yöllä. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan suistuen läpi liikenneympyrän osuen kaiteeseen. Henkilövahinkoja ei aiheutunut mutta ajoneuvo ja kaide kärsivät vaurioita. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Naisautoilijan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Hausjärvellä Riihimäentien ja Rahikantien risteyksessä perjantai-iltapäivällä. Kuljettaja törmäsi risteykseen pysähtyneen henkilöauton perään sillä seurauksella, että kyseinen auto osui edellä olevan henkilöauton perään. Kaikki kolme ajoneuvoa kärsivät vaurioita mutta henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Miesautoilijan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Riihimäellä Tavara-aukiolla lauantaina yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,85 mg/l.

Miesautoilijan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa tiellä 12 Uudenmaankadun sillan kohdalla perjantaina yöllä. Kuljettaja suistui kulkusuunnassaan tien vasemmalle puolelle kaiteeseen. Ajoneuvo ja kaide kärsivät vaurioita. Kuljettaja kertoi väistäneensä ajoradalle tullutta kissaa, minkä seurauksena hän oli menettänyt ajoneuvon hallinnan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.