Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Hämeessä poliisilla rauhallinen yö

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut yö sujunut poliisin kannalta rauhallisesti. Tehtäviä yölle kertyi kaikkiaan vain 67 koko laitoksen alueelle. Tehtävät olivat luonteeltaan poliisin perustehtäviä. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi vain kaksi henkilöä.

Torstain puolella aamuyöstä kello 3.11 poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen murtohälytyksestä, joka oli tullut Lahden Merrasjärvenkadulla sijaitsevalta huoltoasemalta vartiointiliikkeelle. Vartijat olivat ottaneet tapahtumapaikalta kiinni kolme henkilöä. Paikalta kiinniotetut 1980-, 1990- ja 1960-luvulla syntyneet miehet olivat ehtineet,ennen vartijoiden tuloa kasata kasseihin alkoholia, tupakkaa ja makeisia. Miehet toimitettiin Lahden poliisiasemalle odottamaan kuulusteluja. Heitä epäillään varkaudesta.

Keskiviikkona iltapäivällä kello 14.40 poliisi sai ilmoituksen näpistelijästä Riihimäen Voimalankatu 2:ssa sijaitsevassa kauppaliikkeessä. Ilmoituksen mukaan vartijat olivat ottaneet kiinni miehen, joka oli anastanut olutta ja elintarvikkeita. Mies oli yrittänyt poistua paikalta maksamatta tuotteita. 1980-luvulla syntynyt mies on syyllistynyt vastaaviin tekoihin 17 kertaa vuoden sisällä.

Poliisin tiedotus kuvailee yön Hämeessä sujuneen rauhallisesti. Kuva: Poliisi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.