Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Antti Ahonen jatkaa Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön johdossa

Antti Ahonen.

Hämeenlinnan kokoomuksen kattojärjestö, eli Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestö piti syyskokouksensa 24.11. Poliittisen tilannekatsauksen noin 30 hämeenlinnalaiselle piti kansanedustaja Elina Lepomäki, saaden suuret aplodit yleisöltä. Lepomäki puhui tilaisuudessa ajankohtaisesta oppositiopolitiikasta, sekä kirjansa “Vapauden voitto” -teemoista.

Kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi vuodelle 2020 valittiin yksimielisesti jatkamaan toiminnanjohtaja, kaupunginvaltuutettu Antti Ahonen, 42, Hämeenlinnan Käikälästä. Ahonen työskentelee toiminnanjohtajana Kokoomuksen Satakunnan piirissä.

Hän on kaupungin- ja maakuntavaltuutettu sekä Kokoomuksen Hämeen maakuntavaltuustoryhmän puheenjohtaja. Ahonen tunnetaan myös Hämeenlinnan lottapatsashankkeen vetäjänä sekä aikaisempana Haluatko miljonääriksi -voittajana.

Hämeenlinnan kokoomuksen hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Mate Dahl, Maarit Heikkilä, Jenna KankaanpääPäivi Kankaanmäki, Jouni LehtonenJoel Rinne, Seppo Saarinen, Marianne Siren, kunnallisjärjestön taloudenhoitajana toimiva Keijo Suomalainen, Ilpo Tikka ja Aapo Warjovaara.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Mikko Hieta, Elisa Hyvärinen, Taisto Jantunen, Henrik Järvinen, Terhi Kyhkynen, Mari PinomäkiEija Vainio ja Jaakko Valpio.

Hämeenlinnan kokoomuksen tulevaa toimintavuotta tulee värittämään hyvin tiivis ja ahkera työ kuntavaaliehdokkaiden rekrytoimiseksi. Kunnallisjärjestö on jo hyväksynyt budjetin ja tehnyt muuta suunnittelutyötä vuoden 2021 vaaleja varten. Kokoomus aikoo asettaa kuntavaaleissa keväällä 2021 jälleen täyden listan, ja kerää nyt jo täyttä vauhtia ehdokkaita.

Kunnallisjärjestö johtaa ja koordinoi kokoomuslaista vaalityötä Hämeenlinnan alueella sekä eduskuntavaaleissa, eurovaaleissa että mahdollisissa maakuntavaaleissa. Lisäksi kunnallisjärjestö edustaa Kansallista Kokoomusta Hämeenlinnassa ja johtaa kokoomuslaista kunnallispolitiikkaa.

? Ensi vuonna jatkamme vahvaa kuntavaalityöllä. Meille on lupautunut jo toistakymmentä ehdokasta, ja ensi vuoden lopulla heitä on varmasti jo yli viisikymmentä, mikä on tavoitteemme, linjaa puheenjohtaja Antti Ahonen.

? Kokoomuksen kannatus on vakaa ja nouseva. Aiomme tehdä paljon työtä sen eteen, että myös seuraavissa vaaleissa kokoomus pysyy Hämeenlinnan suurimpana kuntapuolueena. Hämeenlinnassa on ilo tehdä kokoomustyötä ? meillä on hieno kokoomusjoukkue, päättää Ahonen.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.