Perjantai 24.03.2023
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Sadekuuroja
3°C
Tuuli: 3 m/s SSE
 
Avatar photo

Ilkka Peltoniemi

Ilkka Peltoniemi on Reska.fi -julkaisujen päätoimittaja, joka asuu ja työskentelee Hämeenlinnan keskustassa ja elävöittää sitä, minkä ehtii. Ja kuten julkaisukin, kirjoittaja on poliittisesti sitoutumaton.

Pimeän jälkeen jotain uutta

Pimeän Kaupan iltaa kokeillaan perjantaina toisen kerran. Hyvään saumaan ilta järjestetäänkin, sillä alkuvuosi on ollut härkäviikkojen tapaan hiljainen.

Tempaukseen intoutui mukaan satakunta kauppaliikettä. Sivuun jäi paljon kauppiaita, jotka eivät vielä keksineet sitä omaa juttuaan, mutta ehkä syksyllä sitten.

Pimeän Kaupan illan elinkaari tullee jatkumaan ainakin muutamia vuosia, joten nyt on aika ruveta suunnittelemaan jotain seuraavaa pläjäystä.

Kukaan ei anna ilmaiseksi mitään, joten kauppiaiden on vain etsittävä markkinoinnillisia yhteistyömuotoja, joilla huokutella asiakkaita omille ?hoodeille?.

Keskustalo sinnittelee edelleen. Jouluisen pop up ?suosion jälkeen hiljentynyttä pihaa elävöitetään nyt taiteella.  Tyhjien kiinteistöjen ikkunapintaa tarjotaan luovien alojen toimijoille ja paikallisille taiteentekijöille.

Muutama ravintolauutinenkin tuli korviini. Ns. Kopinkulmassa toimiva Rax lopettaa, Laurell laajentaa ja Sibeliuskadun mäkeen avataan wokkiravintola.

Senhän monet ovat panneet merkille, että lounasta saa nyt myös Museo Militariassa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.