Tiistai 06.06.2023
Nimipäivät: Kustaa, Kyösti, Kustavi
Hämeenlinna
Sadekuuroja
15°C
Tuuli: 2 m/s W
 
Avatar photo

Hämeenlinna-blogissa julkaistaan kaupungin arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan kaupunkilaisille tarjolla olevia palveluita. Hämeenlinna-blogia kirjoittaa Reska.fi -verkkolehden toimitus.

Kaisa tuli kaupunkiin

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski on vuokrannut Hämeenlinnasta toimitilat ja aikoo ottaa siivun kaupungin kiinteistönvälitysmarkkinoista.

Arvoasunnot -firman verkkosivuilla kerrotaan, että liiketoimintajohtaja Kaisan vastuualueelle kuuluvan toimiston osoite on Eteläkatu 3. Se tarkoittaa sitä, että Kotimökki on vuokrannut tilansa ulos. Juha Helmisen vetämä Kotimökki löytyykin runsaan kuukauden päästä Länsi-Reskalta nykyisen Hiushuone Reskan paikalta.Sieltä päästä kävelykatua Kotimökki “maailmalle” aikoinaan lähtikin.

Kiinteistö-Kaisa hoitaa tiimeineen Hämeenlinnasta myös Riihimäen ja Hyvinkään seudun välitystoimintaa. Kaisa ei ole firman ainut julkkis, sillä yrityksen myyntijohtajana toimii diilivoittaja Mira Kasslin, joka oli aikansa myös Hjalliksen leivissä.

Uusi alan toimija on myös jo viime lauantaina avajaisia viettänyt Kotijoukkue, joka löytyy Palokunnankatu 20:stä. Kotijoukkueen kasvogalleriasta löytyvät mm. Sp-Kodista tutuksi tullut Seppo Ojala ja Mika Helminen. Ojala toimii nyt Seinäjoelta lähtöisin olevan Kotijoukkueen Hml:n konttorin toimitusjohtajana.

Eikä tässä vielä kaikki: lokakuun alussa avaa konttorinsa uuden invaasion Hämeenlinnaan tekevä kiinteistönvälitystoimisto Huom! Konttorista löytyvät ainakin Pauliina Jokivalo ja Marko Sinivuori, jotka siirtyvät uuteen pestiin JYA:alta. Kuten myös Mari Tirri, joka tulee Tampereelta.

Kiinteistö-Kaisa povaa alalle ensi vuodeksi kovaa pudotuspeliä. Eikä vähiten Hämeenlinnassa. Nähtäväksi jää.

 

 

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.