Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Pilvistä
0°C
Tuuli: 2 m/s ENE
 
Avatar photo

Hämeenlinna-blogissa julkaistaan kaupungin arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan kaupunkilaisille tarjolla olevia palveluita. Hämeenlinna-blogia kirjoittaa Reska.fi -verkkolehden toimitus.

JOULUPÄÄKKÄRI: Kaupunkilaisen joulu on täynnä tapahtumia

Keskustorin luistinradasta voi odottaa tämän talven hittiä Hämeenlinnassa. Luistelun päälle sopii lämpimän juoman särpiminen tai miksei ateriointikin. Tähän keskustamme tarjoaa lukuisia hyviä vaihtoehtoja.

Kaupunkilainen ei välttämättä kaipaa mökki- tai maaseutujoulua vaan tekemistä ja säpinää. Joulunalusajan voikin Hämeenlinnassa viettää mukavasti lahjaostoksilla, käväistä Joulumarkkinoilla 17.12. ja notkua joulutorilla vaihtelemassa kuulumisia ja tekemässä löytöjä aatonalusviikonvaihteessa.

Myös hotelleissa
ja ravintoloissa näkyy yhä enemmän trendi, jonka mukaan kaupunki ja kaupunkilaiset eivät hiljene joulun ja vuodenvaihteen aikaan. Joulun tekeminen omiin nurkkiin voi kiireistä perhearkea elävästä tuntua jopa stressaavalta, joten miksi ei suuntaisi johonkin Hämeenlinnan laadukkaista hotelleista?

Reska kiittää lukijoitaan ja ilmoittajiaan 2010-luvusta. Joululehden jälkeen ensi vuosikymmen starttaa tuttuun tapaan helmikuussa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.