Perjantai 25.05.2018
Nimipäivät: Urpo
Hämeenlinna
Selkeää
17°C
Tuuli: 3 m/s E
 

Pythonbootseja ja shokkivärejä

Kauppakeskus Linnaan 27. marraskuuta avattu erikoisliike Angels & Devils on saanut hyvän vastaanoton erikoisemmasta tyylistä kiinnostuneiden parissa. Liikkeen omistaja Minna Ruotsalainen on hyvillään lämpimästä vastaanotosta.

– Hämeenlinnasta puuttui tällainen erikoisempi liike. Ystävät ja tutut harmittelivat, kun ei lapsille löytynyt mielekkäitä vaatteita ja aina piti lähteä Tampereelle ostamaan. Jokainen genre on yritetty ottaa huomioon, löytyy vaatetta punk-, rock- ja goottityyleihin, bling-bling paljetteja ja street wearia nuorille, Ruotsalainen kertoo liikkeen synnystä.

Erityistä kiitosta ovat saaneet myynnissä olevat shokkivärit hiuksille. Niitä kun ei Hämeenlinnasta ole saanut mistään. Huomion kiinnittävät myös hintavat, mutta käsintehdyt ja laadukkaat espanjalaiset Sendra bootsit. 

– Kyseessä on sellainen kenkä, johon jalan ei tarvitse tottua ja muovautua, vaan kenkä on valmistettu niin, että se muotoutuu jalan mukaan. Hintaviahan nämä ovat, mutta hyvällä huolenpidolla kestävät käyttöä helposti 15 vuotta, valistaa Ruotsalainen.

Bootseja on erilaisia, halvimmista biker-mallisista aina teräväkärkisiin pythoninnahkaisiin, joiden hinta alkaakin sitten kakkosella.  Mikäli liikkeestä ei omanlaisiaan bootseja löydy, Ruotsalainen tilaa mielellään asiakkaille sopivat.

Myös kotimaista käsityötä löytyy liikkeestä. Myynnissä on kierrätysmateriaalista tehtyjä koruja. Tulevaisuudessa valikoimaan tulee myös taottuja koruja. Asiakkaiden toiveet otetaan huomioon tuotehankintoja tehdessä ja Ruotsalainen kehottaakin asiakkaita kertomaan toiveistaan.

– Mitä muualta Hämeenlinnasta ei löydy, niin täältä löytyy, mutta mitään tavallista ei kannata etsiä, Ruotsalainen naurahtaa.

Teksti ja kuva: Mia Kyllönen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.