Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 1 m/s EL
 

Paremmat kehot käyvät kaupaksi

Elokuussa avattu Elite Classic Gym sai maanantaina jatkoa urheiluvaatekaupalla, joka sijaitsee Länsi-Reskalla kuntosalin läheisyydessä. Kaupasta löytyy laadukkaita vaatemerkkejä, sekä erilaisia proteiinijauheita.

– Hämeenlinnassa ei ollut ennen vastaavaa liikettä, joka myisi näitä merkkejä ja tuotteita, joten se tuo asiakkaita. Varsinkin noita proteiinijauheita on hehkutettava, niitä löytyy esimerkiksi vaahtokarkin, suklaan ja kahvin makuisina, eikä proteiini maistu lainkaan, kertoo myyjä Tara Töyräs.

Kuluneen viikon aikana suosion ovat saavuttaneet erityisesti Better Bodies merkin housut, jotka menevät hyvin kaupaksi. Naisille suunnattu merkki Daddy’s Girl on myös suosittu. Vaikkei itse salilla kävisikään, ei mikään estä ostamasta vaatteita.

– Kyllä näitä vaatteita käytetään muuallakin kuin salilla, toteaa Töyräs.

Elite Calssic Gymillä on myös myynnissä erilaisia proteiinituotteita, sekä juomapulloja. Eniten kauppansa tekevätkin proteiinijuomat ja salikortit. Elite Classic Gym eroaa monista kuntosaleista siinä, ettei salille tarvitse maksaa jäsenmaksua, vaan treenaamassa voi käydä vaikka vain kerran kuussa ja maksaa yhdestä käyntikerrasta. Tarjolla on myös personal trainer ohjausta, salikortteja erilaisiin tarpeisiin sekä magneettiavain, jolla pääsee salille kello 6-22 ja myös sunnuntaisin.

– Positiivista palautetta on tullut paljon ja kertakäynti mahdollisuus tuo erilaisia asiakkaita, kertoo työntekijä Elina Vähänen.

Teksti ja kuva: Mia Kyllönen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.