Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:

Steelers romahti kotikentällään rumin lukemin

Lauri Viitala ja Steelers eivät löytäneet lääkkeitä OLSin kaatoon.

Niukoille tappioille kärkijoukkueita vastaan ei kannata kuntopuntarissa antaa kovinkaan positiivista painoarvoa. Tämän todisti Steelersin kotitappio OLSia vastaan, kun pisteet lähtivät Ouluun 3?8 (0?3, 1?0, 2?5).

? Olimme ensimmäisessä erässä ylivoimalla tehokkaampia, vaikka Steelers oli pallolla jopa parempi. Huomaa, ettei Steelers ole voittanut vähään aikaan, OLSin käskyttäjä Eetu Vehanen kommentoi.

Loppunumeroista huolimatta molemmat maalivahdit pelasivat hyvin ja OLSin Ville Mestari suorastaan ilmiömäisesti. Steelersin Tomi Aaltostakaan ei voi vetää tappiosta tilille, sen verran hyville tonteille keltapaidat maalipaikkansa petasivat.

OLSin avauserän maaleista kaksi tuli ylivoimalla ja yksi tasakentällisin.

Timo Johansson (keskellä) juhlii 3?1-kavennustaan.

Steelersin jäähysuman vastapainoksi teräspaidoille tarjottiin mahdollisuus kavennuksiin peräti neljällä OLSille vihelletyllä kaksiminuuttisella. Lopulta Timo Johansson särki kuparisen ja teki toisen erän ainoan maalin ajassa 35:38.

Maalin syöttäjä Nico Jonaeson sai OLS-ottelun kolmannessa erässä pelirangaistuksen väkivaltaisuudesta eli 5+20-minuuttisen telottuaan OLS-pelaajan laidassa. Samalla Steelers-hyökkääjä otti liigan jäähypörssin komennon entistä selkeämmin.

Jonaesonilla on nyt lähes tuplasti rangaistusminuutteja verrattuna jäähypörssin kakkoseen.

? Ottelu ratkesi lopullisesti Jonaesonin suihkukomennukseen. Toivottavasti hän saa loppuelämänsä pelikieltoa, OLSin valmentaja Vehanen toivoi.

OLSin Ville Mestari kaappaa pallon Steelersin toisen maalin tekijän Aleksanteri Ihalaisen edestä.

Vitosen aikana OLS tosin sai tehtyä vain yhden maalin ja jäähyn päätyttyä Steelersin Aleksanteri Ihalainen kavensi 4?2:een. OLS vastasi kolmella peräkkäisellä maalilla ja Steelersin viimeinen maali merkittiin Janne Ijäkselle.

? Ottelu ratkesi kurittomuuteen yksilö- ja viisikkotasolla. Paljon puhuimme, että rankan jakson viimeinenkin peli pitää jaksaa, mutta tänään ei niin käynyt. Pelaajien henkilökohtainen kurittomuus ei antanut joukkueelle mahdollisuutta voittaa, kiteytti Steelersin valmentaja Jussi Sihvonen tapahtumat.