Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:

Linna Rugby Clubille kotivoitto

Linna Rugby Club (LRC) väänsi 1.-divisioonan ottelussa voiton Tampere Rugby Clubista lauantaina tiukan taistelun jälkeen loppulukemien ollessa 22-19.

LRC meni johtoon jo noin 10 minuutin pelin jälkeen Santtu Salménin trylla. Tämän jälkeen kotijoukkue kuitenkin hukkasi otteen, ja TRC hallitsi kentän tapahtumia toiselle puoliajalle asti.

LRC sai kuitenkin käännettyä aloitteen takaisin itselleen, ja vei pisteet Juho Peltoniemen ensin kavennettua lukemia ja myöhemmin Antti Haapasen päästyä vielä kerran TRC:n puolustuksen läpi. Linnan potkupisteistä vastasi Joonas Koskelainen.

Seuraava peli Linnalla on kotona 30.6. Helsingin Warriorsin kakkosjoukkuetta vastaan. Ottelu pelataan Kaurialan kentällä alkaen kello 15.