Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:

Linna Rugby Club tasapeliin

Linna Rugby Club ja Porvoon Old Town Shamrocks päätyivät pistejakoon.

Linna RC oli sekuntien päässä kauden kolmannesta voitosta porvoolaista Old Town Shamrocksia vastaan Kaurialassa. Vieraat tasoittivat ottelun viimeisellä potkulla ja näin joukkueet päätyivät rugbyssa melko harvinaiseen tasapeliin 17?17.

Ottelu alkoi porvoolaisten hallinnalla. Vieraan menivät johtoon hookerinsa Sebastian Mickelssonin trylla 17 minuutin pelin jälkeen. Linus Backman potkaisi tiin päältä kaksi lisäpistettä.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Jani Kaitala painoi pallon nurmen porvoolaisten maalialueella ja Tuomas Mehtiön onnistuneen konversiopotkun jälkeen peli oli tasan 7-7. Vielä ennen taukoa Backman potkaisi penaltysta kolme pistettä lisää vieraille.

LRC - OTS

Toinen jakso olikin Linnan hallintaa. Heti 44. minuutilla Kalle Välimäen try vei LRC:n 12?10-johtoon, mutta Mehtiön konversiopotku meni leveäksi. Tunnin pelin jälkeen Avea Avea teki isäntien kolmannen tryn, mutta epäonnistui lisäpotkussaan, joten tilanne oli kutkuttava 17?10. Vieraat olivat vain tryn ja onnistuneen lisäpotkun päässä, isännille taas neljäs try olisi tietänyt lisäpistettä sarjataulukkoon.

Linna kuitenkin sortui helppoihin virheisiin, etenkin pallo pudotettiin turhan usein ja näin hyvä tilanteen rakentelu valui hukkaan. Lopulta pelikellon jo näyttäessä täyttä aikaa OTS pääsi hyökkäämään ja Mickelsson teki väkisin toisen trynsa ottelussa. Backman piti hermonsa kurissa ja toi vieraan tiin päältä tasoihin onnistuneella lisäpotkullaan.

22.8.2015, Kaurialan stadion, Hämeenlinna. Mestaruussarja 2015, Linna Rugby Club - Old Town Shamrocks, Porvoo.

Seuraavan kerran LRC pelaa kahden viikon päästä Helsingissä viime kauden finalistia Warriorsia vastaan. Kauden viimeinen ottelu on 12.9., jolloin Kaurialaan saapuu vieraita Kuopiosta. (Reska.fi)